Visas på tv!

Hm… Det blev vist inte så bra det hära!!! Är nu hemma och sjukskriven, inte kul alls. Har ju såå himla svårt för att stanna upp när jag mår bra, då passar jag på att ta i så in i norden och sen kommer smällen. Fast den här smällen vart högre än vanligt. En natt utan helt sömn och en fruktansvärd smärta och en natt med en lite mer sömn fast en uttröttad arm.

Ja, jag kan lika gärna fortsätta att beklaga min skruttiga kropp. Nacken är som en stel galge och ömmande, fast det är jag så van vid att det liksom inte är så mycket mer jobbigt.

Så nu är det piller och lite vila, piller och lite vila och stanna hemma från arbetet veckan ut. Mammarika läker helt enkelt nu och under läkningstiden är det ett svårt jobb som är framför, det gäller att låta sysslorna vara och läka klart helt enkelt.

Har idag varit ute på en liten morgonpromenad, det var riktigt skönt att få lite frisk luft här uppe på gräddhyllan. Riktigt skönt även om solen lyser med sin frånvaro. Däremot är Stella fortfarande helt slut efter helgen på torpet, hon vill helst lägga sig i soffan och sova mest hela tiden.

Stella har blivit modig där nere i paradiset, hon ger sig av på egna promenader och äventyr. Har till och med gått upp för den gamle vägen och skällt ut hästarna som är vid en hage längre upp. Inte för att jag tror de blir speciellt rädda och att Stella sätter respekt i dem. Snarare tvärt om, Stella måste hävda sitt lilla ego.

Men jag är allt lite orolig för de här mer vågade promenader hon börjat gå. Pappa Rolf befarar att hon en dag inte kommer tillbaks utan har bilvit tagen av vråken eller höken, kommer inte ihåg vilken fågel som han nämnde i denna hemska mening.

Så jag är allt kluven över hur Stella ska få gå och vara på torpet. Kan ju inte låsa in henne inne hela tiden eller bara gå med koppel, då skulle hon ju få nippran. Undra om det ingår i försäkringen, uppfångad Chihuahua  av stor fågel?! Men jösses vad jag skulle gråta om detta nu sker… Ja, hela familjen skulle bli i sorg och floder av tårar. Måste tänka ut en plan helt enkelt!!!

Nähä, ska nog förflytta mig till soffan och se om jag finner något intressant som visas på tv.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.