Startskott för kalas 1 (Noel)

Okej, att vi nu äntligen då har fått hem vår lilla Stella betyder inte alltid att man kan gå med ett leende på läpparna…

Men det går över ganska fort då hon är söt. Men att vakan upp i dag och inse att Stella har sovit på vårt överkast är inte så farligt egentligen. Men att hon gör det på vårt 3000 kronorsöverkast när hon löper är skillnad, för då gör det något.

Så det vart bara att boka tid i grovtvättstugan, för inte får det plats i en vanlig maskin. Den som har njutit måste väl ha varit Stella, en liten hund i ett gigantiskt stort och mjukt överkast. Precis som prinsessan på ärten, och Stella är ju i och för sig vår lilla sessa…

Det blev ju inte så att Thomas lyckades med att få fram sessebarn, det vart prinsar som kom från han. Fast jag är lika glad för det, för jösses vad dyrt det skulle bli att köpa allt sött och rart som finns till flickor.

Idag har vi firat Noel lite, en liten för tidigt firning med den närmaste familjen. Det är ju så att maken är ju på BC möte på okänd ort på onsdag så vi passade på att fira Noel idag. Så farmor och farfar kom, kusinerna från Motala med päron kom och så farbror Bus och lilla Anna med bäbisen i magen kom.

Det vart full vid bordet i alla fall… Det kommer bli än mer trångt när bäbisen kommit ut, då blir det ännu en plats. Fast finns det hjärterum så finns det stjärterum… Så är det!

Noel vart nöjd med de saker som vart i paketen, så det har varit mycket lek för Liam och Noel idag. De gillar ju precis samma saker, lätt, gött och skönt är det.

Nu är det tid för natta, i morgon är det tidigt. Ut med Stella, lämna barnen och åka till gruvan!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.