Stolt Noel!

Då har man kurerat sig hemma på gräddhyllan och är taggad så in i bängen på att knata till gruvan i morgon. Kvällen blir lång då gruvarbetet håller på ända till 22:45… Tänker man på OB som ligger runt 30 för hela kvällen så är det ju nästan kul att jobba en fredagskväll i stället för att vara hemma med resten av La Familias!

Fast å andra sidan är inte maken heller hemma, för han är också i fabriken och gör några timmar. Så jag är glad att vi har Alice och Jennie som förbarma sig över våra små guldklimpar.

På tal om guldklimpar så blev jag väldigt full i skratt över Liam idag. Det vart lite bildspel på gamla foton på datorn som snurrade förbi och så kom ett foto på Anna i Ljungby upp, Stefans lilla kärlek. Där var hon blond på det fotot så säger Liam till mig: Mamma, vad är det…? Ja, men det är ju Anna säger jag. Ja, men hon ser ju helt konstig ut ju! Va, vadå, undrar jag? Ja, hon har ju ljust hår, det var inte fint.

Sen går det en liten stund så kommer ytterligare ett foto upp på Anna när hon pussar sin kärlek Stefan och då säger Liam: Men de är ju äckliga som hånglar… Underbart att höra barns tankar, särskilt högt… De spar inte på vad de tycker.. hehe

Äntligen har skolan börjat trötta ut uppersitta Noel. Nu är vi nog nere på att han somnar runt åtta på kvällen, de är inte illa det. Det började på tio tiden och nu två timmar innan sover han så gott. Så skolan har inte bara en positiv sida med lärdom utan de tröttar även ut barnen så de somnar. Fast Liam är ju aldrig svår, han önskar ju ibland att få komma till sängs…

Borde nog ta efter Liam lite själv, det där med att komma i säng alltså…

Idag var Noel stolt, han har varit hos tandläkaren och plastat in sina tänder. Det var han stolt över, för nu har de där tänderna där längst inne tittat fram och det innebär att Noel har blivit stor. Vad valde min lilla guldgosse då i hemliga lådan efteråt? En bedårande söt liten ring, det är min kille det. visa vad man tycker är vackert och är stolt över det med… Lovley!

 

 

 

Men nu är det nog lite sofftajm och invänta maken som är nere i bunkern och leker ordförande!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.