Tapas å annat gott!

Hur go dag har det inte varit idag? Jo, det har varit en go dag, en kanoners dag. Det började med en minisovmorgon, händer inte ofta men idag gjorde det de och det vart kanon. Sen frulle med maken, tyst och lugn, det händer inte ofta men nu gjorde det. Sen kan jag erkänna att det vart lite tom efter 13 tiden idag, då lämnade maken mig för att hämta upp Liam och Noel på skolan och därefter inte komma hem mer idag, det var inte lika kanon… eller, det var super kanon, en egendag med mig själv, det händer inte ofta men nu gjorde det de.

Det vart första halvleken av dagen, det tog inte slut där med kanoner. Nej, snarare blev det bara bättre…

Outi och Alexander kom på besök för vi skulle ha en liten tjejkväll med tapas, rökta räkor, rökta musslor, röt firre och lite annat smått och gått. Sådant som inte våra män gillar, det är därför jag passar på att inköpa dessa små delikatesser.

 

Thomas vart med mig och införskaffade en del av kalaset och det kan jag säga hade inte han haft sina glasögon på sig idag så hade ögonen poppat ut och rullat iväg under kassadisken i delikatessbutiken. Jag ville så gärna ha inlagd kronärtskocka och de två små som jag köpte kostade hela 61 svenska kronor… Ja, ska man slå på stor är det lika bra att göra det en dag som den här… Barnbidraget kom ju, hehehe

 

Så det dukades upp här på gräddhyllan, tända ljus, lite morserande jordgubsvin som jag inhandlade på systembolaget idag. Blev näst in till lite chokad, är ju aldrig på systembolaget så det vart en främmande men skojig upplevelse. De hade ju fått in glöggarna för i år, så det blev fyra flaskor glögg med. Vet ju aldrig när glöggsuget blir för tuff, så nu finns det lagrat i skåpet tills den dagen min tarm behöver glögg.

Ja, nu ligger jag nästan ner här i on goa säng. Stella ligger på Thomas sida och njuter, jag får ju passa på att skämma bort henne när maken inte är här. För det finns inte en chans i världen att hon får komma upp när Thomas är hemma inte… Men det de inte vet, vet de ju inte och det är ju lika bra det.

Tack Outi för en kanoners kväll, Du gjorde den till den bästa fredagen på länge… Ses i morron då det ska frullas jädra på resterna från igår innan gruvan kallar på mig!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.