Tisdag, en dag närmare våren!

Tisdag, en mörk sådan men klockan är inte speciellt mycket slagen. Barnen i säng, en sover och en inte, precis som vanligt. Noel, han springer upp och ner som en Jojo. Det kom en kalasinbjudan till honom men kalaset är inte än utan den 30 januari. Det är spännande men dock svårt att vänta så länge. Noel ville försäkra sig om att hans mamma inte skulle stanna på kalaset utan han ville leka själv där.

Började dagen annars rätt så bra, upp innan tuppen då det är skola och förskola sen åkte jag direkt till sjukgymnasten och gjorde ett svettigt pass där på över en timme. Gött efteråt men rätt så jobbigt under tiden, känns allt lite i musklerna att de har varit i rörelse.

När jag kom hem hade Thomas fått lite kaffebesök av kära far, idag hade han inte myror i brallan utan hade tid att stanna någon timme… Kors i taket och lite till!

Ja, Thomas begav sig sen till Willy Wonaks fabrik för att göra ett långt pass. Lite strul med ombyggnaden och avsågade elkablar, men han löser nog det som han alltid gör. Troratt Thomas kommer lagom hem i kväll när mitt favvo program slutar. Så jag får hela soffan för mg själv och ingen som ska rycka i zappen, gött det!

Är allt lite sugen på att det ska bli vår nu, har stora planer som börjar ta skruv i skallen. En vedeldad sauna på torpet vid mellandammen, det är det som jag ruvar på just nu. Det som är så otroligt är att jag fick pappa och Thomas med mig på idén och inte bara det min älskade finska kompis Outi hoppade nog jämfota av glädje, bara lite björkris och rök kan göra en finne så lycklig.

Sen har jag börjat ruva och snart vill jag inte bara tuva utan göra slag i saken och renovera färdigt i Liams rum. Nu orkar jag inte ha det så där längre, är så sugen på att få dörren igentäppt och nya tapeter, kommer bli så fint. Fick ju i alla fall pappa till att mäta väggen idag och det är ju alltid något.

Tja, det var väl lite gott och blandat på gräddhyllan…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.