Mammarika är en bög!

Jaha, då har barnen lärt sig fula ord. Det började med Liam, som i sin tur lärde Noel. Så idag är jag lite bög helt enkelt, eller jag var det ett tag…

Noel har visst kommit i någon för tidig 6-års trots och i dag fick han ett av sina utbrott som börja komma allt mer ofta. Som tur är han inte långsint så det brukar gå över rätt fort, men det kommer i och för sig ett annat utbrott kanske en stund efter… Pest eller kolera helt enkelt.

Men som sagt, idag kom det ett utbrott när vi kom hem och Noel skrek av ilska, inga skrupler där inte. Så det var rumsarrest och det var då ordet kom. Mamma Du är Bög…

Tja, vad ska man säga? Inte är jag bög och inte vet de vad ordet betyder men lärt sig det, det har de inte än vilket jag är super glad över.

Så i kväll hade jag ett litet snack med tuffingen Noel då ha kramade om mig och sa förlåt för det fula ordet. Då frågade jag Noel om han visste vad det betydde, ja dt viste han… Okej, sa jag- vad betyder det? Det är ett svärord, mamma.

Och dä lämnade jag ordet ”bög” och sa gonatt och att vi inte ska använda svärord mer…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Mammarika är en bög!

  1. Addie skriver:

    Ojdå, måste vara ’gräddhylla’ gårdsspråk det där … :mrgreen:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.