Todelooo!!!

Mammarika borde ha sovit hela dagen men det gjorde hon inte. I stället klev hon upp tidigt och fixade iväg Liam till fritids och sen körde mammarika maken till fabriken efter att han lämnat av Noel.

Mammarika hade tänkt åka hem och lägga sig några timmar så jag är piggelin i natt då jag ska jobba lite. Men det vart inte att mammarika kom i säng… Varför?!

Jo, mammarika insåg hur mycket det fanns att göra här hemma. Det görs inte av sig själv och är det inte gjort så kan mammarika inte slappna av och vila. Men mammarika har tagit det lugn, så visst har jag fått lagom med vaken vila.

När allt vart klart här tog jag mig en dusch så man vaknar till liv ordentligt. Efter det var det lite fixilifix och lunch. Sen har zappen varit i mammarikas hand tills nu. Massor av såpoperor på tvn vid den här tiden på dagen har jag kommit på. När det är reklam på en kanal kan man zappa vidare till nästa kanal och slippa all tråkig reklam som inte gör mig alls köpsugen.

Så nu är det bara att vänta in några minuter till innan det är dags att bege sig och dra in lite matpengar till familjen!

Todelooo!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.