Grattis Kitty, 42 år och rynkfri!

Ugh och gnugg i ögonvrån… Mammarika är allt lite trött och har nog varit det hela dagen samtidigt som det har legat en liten skallebank och knackat på där uppe. Men det har varit kanoners idag, kan inte klaga på något alls faktiskt.

Liam och Noel väckte upp mammarika lagom tidigt, så tidigt som mammarika inte ville gå upp men vad gör man inte för sina små. Några timmars sömn och en kopp stark kaffe gjorde susen. Fast kaffet intog mammarika först ute i skogen närmare bestämt i Knivshult hjärta.

Ja, det vart på med brallorna och en raggar dusch… Fram med lite frulle och gno barnens tänder rena och packade iväg oss till garaget och tog fram droskan. Gasen i botten nästan hela vägen fram till Knivshult, vi stannade till vid vägkanten en gång då det kom en häst med ryttare som var ute på en liten promenix. Inte bara det, ryttarens mamma och pappa var med och gick bredvid och det visade sig vara Liams och Noels gamla dagisfröken. Så ett litet snack och så for vi vidare till lek, mat och skratt.

Ida(ho) slog på stort idag, hon slog på ugnen och bakade en god kaka, så god den var och det förstod jag ju efter en stund då det var jag som gett henne receptet… Sen vart jag har fått receptet ifrån, det kan vi hålla hemligt!

Ja, men kaffet och kakan intog vi lite senare för först fick de små vara ute och leka, helt enkelt springa av sig all överskottsenergi.  Noel kom en gång och ringde på dörren och Ida öppnade. Noel undrade om han fick komma in och då hade han nog inte varit ute mer än 20 minuter. Ida sa nej och Noel protesterade högt med orden ”Mamma tvingar alltid oss att vara ute och så sitter hon själv där inne”. Tur att Ida är snabb i sina svar och fann sig snabbt att vuxna får vara inne för de bestämmer!! Så sant, så sant!!!

Ja, sen fick de faktiskt komma in och Malin och Nova hade även de hittat till Knivshults hjärta, det nalkades ju lunch… Det vart varmkorv med bröd. Liam slukade i sig tre korvar, Weeha säger jag och skoldoktorn säger att han har gått ner i vikt… Nepp, hon kan ta sig någon stans då aptiten är på topp hos lille Liam. För är det något fel så måste det så fall vara mask i magen för mammarika tycker Liam har en härlig aptit på både mat och livet J

Det var efter korven som vi alla svullade rejält, så möe att vi rullade när vi skulle åka hem. Malin hade fått för sig att hon ville ta med sig lite 70-tals influens till Knivshults hjärta och det var så mycket som ”Maränger, banan, vaniljglass, chokladsås, kolasås och grädde”… Fattar Ni nu vad vi svullade och på det så hade ju Ida(ho) bakat den underbart goda kladdkakan!

Ja, tiden rusade som en skenande ardennerhäst och jag och mina två små åkte vidare till nästa kalas. Min älskade syster Kitty fyller ju hela 42 år idag… Grattis, grattis söta Kitty. Även Kitty hade slagit på stort och köpt en Napoleon tårta, det har jag aldrig sett förr men det var lika gott som bakelserna är så det funkade för mig.

Ja, ’ven där tickade klockan på som en tidsinställd bomb. Vi tog på oss och tackade för oss efter att lämnat av present och tuggat tårta. Åkte ner till Willy Wonka’s fabrik och hämtade upp Thomas som hade gjort ett lagom långt pass. Därefter vart det faktiskt plattan i botten, inga ägg som låg under gaspedalen då vi hade en hel kvart på oss att ta sig ner till filmhuset och mäta upp Outi, Tommy, Felix och Alexander. Och på det skulle vi hitta en parkering i fullproppade Jönköping. Men vi han och tack vare att Outi hade förbarmat sig över oss och tagit ut biljetter så vart det bara att traska upp och sätta sig…

Vi fick alla glasögon att ta på oss då filmen ”Trassel” visades i 3D, så bra, så rolig och så cool! Liam och Noel gillade den rejält och det första de frågade var om vi inte kunde köpa hem filmen så de fick se den igen… Tids nog kan vi göra det tänkte jag!

Ja, det var väl min dag, en trött men rolig dag. Nu är det nog dags att lägga sig igen så mammarika får sova i fatt sig lite. I morgon är det ju gruvan för mammarikas del och mina tre favvo killar ska vara ledig. Men de ska visst ah lite skojsigt för sig, de ska åka och bada och med dem ska även Familjen Persson/Murangurak följa med och förgylla dagen! Kul för dem, ensamt för mammammarika!

Kitty, min lilla stora syster… Ett stort Grattis från Ickapicka och familjen!

Love u

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Grattis Kitty, 42 år och rynkfri!

  1. Addie skriver:

    Haha …. nån dag så lär du nog stavas mitt efternamn rätt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.