Toppen!!

Idag efter frukosten packade vi in oss i bilen och gav oss iväg ut på ett litet äventyr. Första anhalten vart till Österängens Statoil för att byta ut gasolen till vår grill på torpet. Pappa kom på en snabbvisit och åkte efter för att sedan ta med sig den ner så slapp vi åka omkring med en massa gasol som jag har fått för mig kan explodera i någon konstig inbromsning eller för mycket sol på bilen.

Det vart skönt att bli av med denna börda och jag satte mig åter glad i bilen för fortsatt färd till svärmor och svärfar. Barnen var på ett strålande humör och Thomas var på sitt bästa gå borthumör lika så. Thomas föreslog till och med innan avfärd att ta sin fina skjorta ”HUGO BOSS” men jag sa att det är ju inte direkt något storkalas vi ska på utan släkten och lite mer åt ett barnkalas. Efter en liten rynk på näsan tog han sakta in informationen och sa efter en stund. Du Marika vi behöver ju inte klä upp oss för mycket för det är ju bara en liten träff med familjen.
Det känns så skönt när man har lurat sin man att tro att det är han som har kommit med förslaget!!! En listig man har en ännu listigare fru eller?!
Väl framme så bjöds det på lite 11 kaffe och det satt som smäcken runt häcken, första kaffet för dagen och det vart välbehövt efter en timme i bilen. Vädret var väl så där men det behövs ju ingen sol i gott sällskap. Barnen vart glada att få springa av sig lite innan nästa färd som då skulle bli Motala. Men innan det så fick Thomas döva sitt begär och surfa lite samt beställa nytt antivirus program till svärmors och svärfars glädje. Inte bara det han fick mecka lite med att installera och av installera det äldre programmet som var så dåligt, ja enligt Thomas i alla fall.
alt
Nu vart det dags att packa in oss i bilen för att åka till kalas i Motala, Melina blev ju 8 år och Niclas har väl slutat att räkna med för att avslöja lite så blev han hela 34 år. Men inte ett grått hår på hela kroppen eller?! Hmm ja inte som man kan se på långt håll i alla fall. Mia hade stått vid spisen och gjort en himla god paj som alla verkade uppskatta, för om jag inte mins fel vart nog alla och tog en andra omgång.
alt
Men hade Thomas vetat vad som stod på meny till kaffet sen hade han nog sparat lite och nöjt sig med en omgång. Det var den alltid lika goda gamla klassikern maräng Swiss eller vad det nu heter… Men det åkte nog ner två gånger där med för kärleken min och Liam var hur lycklig som helst att hamna i ett sött han av frestelser efter en pärs om han har varit i.
Melina varat nöjd med paketet från oss och jag tror att Niclas gillade sin nya trädgårdssvamp som jag inhandlade på Åhléns igår. Själv tycker jag att den var hur cool som helst och ska nog köpa med mig en ner till torpet för en fin dekoration någons stans i det gröna. En flugsvamp som har fått lite anabola i sig gör nog susen tror jag i grönbetet!!
alt
Sen fick vi ju äntligen se ny tillskottet Stina. Jösses vad hon var lik stor syrran Julia, det var otäckt lik tycker ja men coolt!  Dagen tog slut allt för fort och det vad dags att åter inta stolarna i bilen för en hemfärd till Jönköpings metro, Ekhagen! Vi vart nästan hemma lagom till Robinson, en liten kvart sen bara…
altalt
Nu snart till bingen för att orka jobba sitt enormt långa pass i morgon, tolv timmar eller vad det nu slutar på.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.