Underbara 3.45 meter lång soffa

 

Älskade 3.45 meter lång soffa, Du har givit mig en fantastisk go kväll framför tvn. Jag ångar inte något att Du kom in i mitt liv, att Du valde att flytta hem till oss kära goa soffa…

Har nu haft ett par timmar för mig själv i soffan då Thomas har jobbat och barnen sover. En perfekt kväll med bra program så klart, min tisdag som jag har för mig själv. Först ”Cold case” för att sedan avlösas med ”Secret Millionaire” . Lagom till slutet kommer Thomas hem och gör mig sällskap till nyheterna, kan ju inte bli bättre.
Blir ju allt lite upprörd över Israel och deras storebrors fasoner, nej de gillar vi inte i dagsläge. Ja, är det inte skit i världen så är det bröllop det talas om och då inte något Svensson bröllop utan kungligt så in i norden. Detta börjar jag tröttna på då det bara pratas om det, en del är arga för det är skattepengar och en del glada för att de ska gifta sig och då tror jag inte de bryr sig att det kostar mer än vad hela min familj kommer att tjäna under en hel livstid och på det lägga till X-antal nollor.
Nu ska jag dra mig vidare till sängen för att göra några timmar där innan jag åter vaknar upp till en ledig dag, underbart!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.