Väckarklockan ringde…

Varför i hela friden ska mammarika behöva vakna när mammarika sover som bäst, inte att man vaknar av sig själv heller utan att klockan ringer sig in i drömmen och förstör allt.

Sov så gott i morse och kunde inte förstå alls vad det var som lät i min dröm, uppfattade det bara som ett jobbigt läte som inte ville sluta låta helt enkelt. Efter ett tag så insåg jag ju att det var den där förbannade väckarklockan som ringde allt för tidigt, eller förtidigt för mammarikas hjärna.

Men det var ju bara att gå upp och gnugga gruset och ruset (sovruset) ur ögon och knopp och inse att arbetsdagen har börjat. Glömskan gjorde ju sitt idag med jag tycker att det gick bra även om jag inte fick med mig allt som jag borde ha tagit med mig.

Fick tillexempel lära mig idag att leva en hel dag utan mobiltelefon, japp Ni hörde rätt… Den glömde jag ju hemma, vilket i början kändes som om man blivit amputerad en bit av kroppen, typ handen kanske som man annars håller mobiltelefonen i.

Men mammarika överlevde ju då jag sitter här i datarummets it-center och gör diverse aktiviteter på nätet och så klart den här lilla loggen, ja mammarika skrev inte fel det stod loggen och inte bloggen. Då jag tycker att det är mer en logg idag över livet än en blogg.

Fick ett litet mysigt kvällsbesök här i kväll av Katta, Teo och Pascal, de kom och sa grattis till pappa Thomas som firar in 42:andre födelsedag just idag, ett stort grattis till maken, pappan, sonen, chefen, svärsonen och guldgossen Thomas!!!!!

Nu lite tid till att laga ett par byxor åt Liam, det ska bli spännande… Mammarika kommer ge sig ut på djupt vatten då hon tar fram nål och tråd. Mammarika har inte riktigt slutit fred med sygrejer sedan 9an på högstadiet, vi är lite i krig mammarika och sygrejerna. Så det blir spännande och se vem som vinner idag…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.