problem!

Okej då är arbetsveckan avklarade och det har ju gått smärtfritt. Dagarna har rusat på i Nano sekunder på jobbet lika så sovtiden hemma. Men nu så kan jag koppla av och tänka på va gött det ska bli i helgen.

I helgen hade jag egentligen gruvarbete, inte hela men halva. Lördagen skulle jag vara i gruvan 9-21 men mammarika lyckades ta föräldraledigt och tänkt tillbringa helgen nere på torpet med familjen och familjen Ojala-Hugen.

Idag kom stötte mammarika på ett problem som hon icke har stött på innan. Det var ett problem som mammarika inte tänkt på så mycket eller kanske till och med inte ens anat att det skulle komma så här tidigt.

Vad är problemet? Ja, det var så här att Liam skulle leka en liten stund med en klasskamrat efter fritids och det var väl inget problem i sig. Men de skulle vara hemma hos Sam idag då de var här igår. Det var då problemet kom, Noel blir så förtvivlat ledsen så hjärtat på både han och mig gick i tusen bitar.

Vad gör mammarika i detta läge, jag Liam var mycket omtänksam över sin lille bror Noel och sa till Noel. ”Noel, Du kan spela spel, det gör inget jag kommer inte bli avensjuk” och så vart Liam väldigt osäker på om han kunde gå iväg.

Mammarika skickade iväg Liam för han måste ju också kunna få vara med en kompis, så tog jag itu med min gråtande lille plutt. Det hjälpte ju inte att kramas eller bara sitta och mysa i soffan inte. Det var då mammarika frångick sin regel!!!! Japp, det är sant, Noel fick spela Star Wars och kors i taket… Det hjälpte, det dröjde inte länge förens mammarika hade en glad liten plutt igen.

Jag sa till Liam innan han gick då det var första gången han går iväg helt själv till någon (nu bor vi nästan grannar då de bor på gräddhyllans gräddtopp… Hästskon).  Jag sa till Liam att vid klockan 18.00 ska Du gå hem… Ett ännu större kors i taket, Liam kom hem strax efter 18:00, det gillar jag. En stor liten pojke som lyssnar på vad mammarika säger!

Nu är det soffan, det känns att man varit igång sen 05:30 idag!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.