Vårfint!

Å så har mammarika äntligen gjort lite fint på balkongen. Städat undan alla vinterleksaker som stått där ett bra tag och skräpat. Dammusigt och dammat, dock har mammarika inte gjort balkongfönstren då mammarika inte har fått tillbaks all styrka än i handen.

Äntligen har mammarika köpt sig en blomsterlåda som ska hängas upp. Det har mammarika tänkt göra vart enda år men det har aldrig blivit av. Men nu slog mammarika på stort, tog med mig make och barn efter besöket hos farbror Polisen.

Det blev ett litet fint vitt glashus med, inte bara en balkonglåda. Oh, så mysigt det är där nu, nu hoppas jag på att solen hittar hit igen så mammarika kan sätta sig med en kopp kaffe och en tidning, eller till och med en bok.

Idag har Liam, Noel och Thomas tagit passfoton. Nu är det bara att vänta tills de ska bli klara. Sen är det bara invänta flyget till Frankrike som avgår i juni. Så därför var vi hos Polisen och när vi ändå vart där passade Liam på att fråga farbror Polis vart alla tjuvar är. Mannen visade upp på byggnaden och pekade vart de satt… Spännande!  Så spännande att Noel beslöt sig idag att ge upp ambulansförarjobbet för att bli Polis i stället, bra tyckte pappa Thomas.

Igår kunde mammarika inte släppa boken, så nu är den slut ”Box 21” så bra, så spännande. Den får hela 4 Jonsson av 5 möjliga. I kväll blir det att ge sig på nästa med samma författare… ”Odjuret”, har hört att den är minst lika bra. Gött!!

Nej, nu ska mammarika njuta av att äga ”ZAPPEN” en stund, maken är i bunkern och har styrelsemöte och mina små ligger till sängs redan, mumma… Zappen är mammarikas!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.