2 oktober

Herre jösses, vi har redan kommit in i oktober. Ett ännu städer HERRE JÖSSES var att barnen badade igår, ja inte bara ett dopp utan de sam runt och hade det riktigt gött.

dsc_0006

1 oktober och solen sken, har till och med fått lite roliga kinder efter helgen. En helg som vi tillbringat på torpet. God mat, lite svampplockning, lite inplockning inför vintern till förrådet och massor av mys i soffan medan brasan både värmer och lyser upp i höstmörkret.

dsc_0022

Längtar redan tillbaks, men inser att det är måndag i morgon och med måndag innebär det plikter som ska följas upp. Får allt längta någon vecka till innan jag kan åka till paradiset och njuta av allt som finns där. För på fredag efter gruvan åker jag och Outi ända upp till Stockholm för att fira av Suvi som har gått och fyllt 40. Det ska bli kul, vi är bjudna ut till hennes lilla paradis ute på Ingarö.

dsc_0034

Det enades lite också, insåg då att jag hade många små pyromaner i min familj. Insåg också att det bara var manliga pyrisar…

dsc_0004

Fick ett bilbevis på detta… Tripp, trapp, trull… mammamarikas alla gull!!

dsc_0038

Liam vart mer än nöjd, för ääääntligen fick han smaska på kräftor och hur mycket han ville också!!! Tror att chocken av alla kräftor fick Liam till det här fina utseendet… Eller vad tror Ni?

dsc_0030

Nu är det mörkt på gräddhyllan. Thomas är med styrelsen i föreningen och har ett litet möte. Alex är ute med kompisar, Liam glor på tv, Noel skypar på datorn, Stella och Elsa vilar efter en mycket intensiv helg och jag ska snart dra mig till soffan och slänga några blickar på tv innan det är dags att krypa ner i sängen.

dsc_0046

Så tack min fina familj för den här härliga hösthelgen på torpet… Och till sis Outi, super god mat och proppmätt mage hela tiden!!!

dsc_0039

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.