200 meter räcker gott & väl för en stolt mammarika!

Oh, fick ju lite dåligt samvete när jag satt i soffan och tittade på ”Firman” som går på 3an. Thomas började ju prata om simskolan, det var då jag kom på att mammarika totalt har glömt att skryta om min härliga 7-åring, närmare bestämt Liam.

Först så har ju Liam sin simskola och då får Noel titta på sen när Liam slutar så börjar ju Noel  direkt därefter. Thomas som vart i full fart med att simma bort julmaten som lags sig där de senaste 10 åren så hoppade Liam ner för att simma lite med han.

Det som jag nu vill skryta om är att Liam simmade 200 meter, det var första gången han simmade så långt utan att stanna. Han har simmat 25 meter, men nu kom det till 175 meter och det är jag så stolt över, fast jag tror att Liam är stoltas!

Bra jobbat Liam!!!!!

Det kommer ju kännas mer säkert, även om vi måste vara med… Men när det blir sommar och vi  tillbringar hela semestern nere i Paradiset, vårt torp som vi älskar att tillbringa vår lediga tid. Då när det är baddags och solen skiner (har bestämt att det ska bli en solig sommar då vi inte ska åka utomlands detta år) så vi måste doppas oss, då kan Liam simma bättre än någonsin!!!!

Nu gäller det att Noel kommer ifatt på ”Bröstsimskola 3” och blir lika snabb och att tekniken sätter sig…

Stolt mamma!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.