3 juni

Jaha, då är vi redan inne i juni och tre dagar. Med tanke på att det är tidig kväll så är vi snart inne på fjärde dagen. Dessvärre många dagar till semester och ledighet med familjen. Sen semester, men den som väntar på något gott… ja, väntar ju väldigt länge känns det som.

Nu när solen äntligen börjar titta fram och det är varmt så har cykeln kommit i rullning. Finns bara en naket att cykla och det är att jag ser ut som Alice Cooper efter turen. Ögonen rinner, förmodligen för att jag är såå snabb på min fina rosa cykel. Men vad gör väl det, jag är ringmärkt så jag behöver inte charma något lammkött längre…

Hur som helst… Så sitter jag här i skrivande stund och funderar på om jag ska fortsätta och skriva eller ta hand om tvätten. Mammarika säger att ta hand om tvätten vore ju bra, medan mitt alter ego Icka tycker att jag sitter ganska bra här i min ensamhet. Men Mammarika kommer väl vinna denna fundering även idag!?

I morgon är en ny dag och en orolig dag. Kommer vara med Liam på konsultation angående hans steloperation i ryggen. Så många år som han har kämpat med korsett, både dag och natt. Nu är det konstaterat att det krävs en operation. Som mamma så finns ju oron där som gnager och gnager. Önskar att det var en själv som det gällde och skona de små hjärtananen all smärta som kan tänkas uppstå under livets gång.

Nu piper tvättmaskinen, den vill ha min uppmärksamhet. Lika bra att ta tag i den eviga tvätten så att jag kan ta kväll och bara vara.

Må väl där ute!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.