Äldre…

Jamen då var den lediga helgen över. Lika förvånad som alltid över vart timmarna tog vägen. Han ju inte med alls vad jag hade velat.

Ligger i alla fall nu i sängen och funderar lite på hur veckan kommer te sig. Det verkar som om det kommer bli fullt upp och om jag hinner träffa maken innan jag somnar är jag glad, eller vise versa att han hinner träffa mig innan han somnar då jag inte kommer vara hemma så mycket på kvällarna den här veckan. Gruvan kommer ta mestadels tiden från mig, men med ett leende och lite positiva hejaklacksramsor kommer förmodligen det att lösa sig det med.

Simskola för kidsen, men idag vart det Thomas som åkte med medans jag fixade till lite inför veckan som kommer. <krävs ju lite matlådor till oss och gympapåsar med mera till Liam och Noel, så det vart ju nästan ett helt företag med att få till allt inför.

Liam vart hela förmiddagen hos Noah och hade skoj, de hade visst bestämt en date i skolan. Det gillar jag, företagsamma barn!!! Noel fick hit både Teo, Pascal, Katta och Peter en sväng. Ja, han kanske inte lekte med Katta och Peter för de la ju jag och maken beslag på. Länge sen sist vi sågs, hinner ju inte med det när man är mitt i karriären och mitt i underkanten av överkanten vid mittlinjen för livet.

Sen kom Kamilla med Liam. Noah och Sarah följde med på en liten tur upp, de måste ju också få se hur det står till här uppe på gräddhyllan. Kan ju inte alltid vara nere i crème fraischen. Det var också hur länge som helst man såg och tjötade med Kamilla. Hon är ju också mitt uppe i karriären och nästan vid mittlinjen av livet… Med det vill jag ha sagt att jag är yngre och ung!!!!!

Oj, vad det vart fokuserat på ålder idag då. Då kan jag ju förmedla att även Katta är ett år äldre, det vart hon härrom dagen , härligt med äldre vänner!

Nepp, nu ger jag upp. Måste ladda inför morgondagen!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.