Andra chansen!

Lördag och den så kallade andra chansen är snart klar i ”mellisen”. Liam och Noel tittar fast det är vår lilla sångfågel Noel som sitter mest klistrad då han älskar musik. Han gilla oftast det jag gillar, me like!!!

Dagen har stått av sol, men sorg i hjärtat. Min vän skulle ju få vara med om en sådan här solig och fin dag. Tittat på mellisen med sina bar, det är inte rätt det som skett.

Idag skulle vi åka till tennisen hela familjen… Hur gick det då?! För en gång skull när vi alla kan så är det ingen tennis för det var vist en turnering där idag. Tur att Thomas kollade sin mejl i morse, för där var en påminnelse om att det inte var något.

Men dagen gick icke till spillo även om det inte var tennis. Liam ringde sin kompis Isahk så de lekte hela dagen. Ja så länge tills sena eftermiddagen och Liam kom hem helt dyblöt ända upp till midja. Så kan det gå när det är tö ute och man är en pojk på snart åtta år. Å är man i den åldern så lockar vatten, vatten och vatten till mammornas och pappornas förtret.

Noel var hemma och fick besök av Pascal och Teo hela eftermiddagen. Ja, Thomas hade bästa Peppe här med då mamma Katta var i gruvan och gjorde skäl för sin lön.

I morgon är det min tur att göra skäl för min lön, så det blir jobb mesta delen av dagen. Hoppas att det även är sol i morgon då jag tycker det är såå skönt.

Nu ska två skit trötta barn i säng, en skit trött mammarika och en superskit trött pappa Thomas!

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.