Hamburgare!

Då sitter jag här helt ensam hemma. Thomas är på jobbet, Liam och Noel är på skolan. Tankarna snurrar i skallen på mig, men så skönt att då får vara helt ensam.

Har försökt att skingra de sorgsna tankarna genom att fixa till det här hemma lite. Idag lyser solen så fint och jag är hundra procent säker på att det är ängeln som nu visar sig. Jag måste tro det, kan inte bara ta slut för en sådan fin människa, det är hon.

Fredag, då är det väl fredagsmys som gäller för familjen. Ska bli skönt att samlas kring ett dukat bord och njuta av varandra. Thomas önskade sig innan han somnade igår att det skulle bli någon form av hamburgare till kvällsmat. Frågade om han menade hemmagjorda hamburgare?! Men det var nog inte vad han tänkt, då det kom ett litet svagt… Njaäe…

Vi får se vad som bestäms under dagen. Jag ska i alla fall hämta hem mina två små vid ett tiden idag och vad som händer sen är inte bestämt än.

Nu har äntligen min lilla Stella kommit hem igen. Hon var utlånad ett par dagar till Outi då jag och Thomas inte skulle sistas hemma så mycket under den här veckan. Vill ju inte att hon ska vara ensam allt för mycket min lilla fina Stella.

Så i natt kunde jag inte motstå när hon stod nedanför sängen och grät för att hon inte fick komma upp. Så Stella och jag har sovit tätt intill varandra, tror också till Thomas förtret att hon fick lust att sova lite på hans ben en stund med.

Nähä, nu ska jag ta och bädda sängarna och göra mig lite fin inför dagen.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.