Ara fick mig att skratta medans Anders fick mig må illa…

 

Har läst lite i expressen.se och även sett lite på de små filmerna de visar och efter det jag såg nu så har jag fått det bekräftat att Anders Sjöström från årets Robinson visar vilken liten människa han är i real life och inte bara i tävlingen Robinson.
Jag tycke kanske inte att Hans som vann är mig lik men jag gillade ändå hans sätt och stil samt han faktiskt var väldigt duktig i tävlingar vilken man inte kan säga om den late Anders Sjöström som mer spelade pajas sen vad som hände under icke visade filmningar kanske han hjälpte till mer.
Men alla dessa plumpa kommentarer gjorde att jag började ogilla han mer och mer men tänkte att hungern säkert gjorde sitt och det liv de levde. Men nu när han anordnade en fest för deltagarna och inte bjöd Hans då som blev årets Robinson vinnare visar bara på feghet och dålig egenskap. Men sen när han dessutom bjuder in expressen och pratar så fruktansvärt illa och nedvärderande om Hans gjorde mig spy färdig och jag såg i hans ögon och hörde i hans snack att han var så jäv… avensjuk för att han eller då hans älskare Jimmy inte kom etta… Jag tror nog att den där Anders blev lite kär i Jimmy och inte bara tjejen i början som han kletade på, men det är inte något fel i att vara kär i sitt namne kön men att han är en smygfag gör han ännu mer äckligt ond…
Nä, Anders visa att Du är en man och ta Din förlust med högt huvud så kanske Du kommer komma bli ihågkommen som en person som är respekterad för nu är Du ju bara en tönt i de flesta ögon. Och Hans, Du var en värdig vinnare och bra att Du inte lägger värderingar i något osmart som den där Anders kläcker ur sig från sin otvättade trut…
Nej, jag låter kanske lite larvig och gammal men självklart så är det packtande som gör bra tv men sen när tävlingen är över och det är en vinnare det är då jag tycker att den där Anders gör bort dig totalt…
Har även tittat lite på blåsningen nu och det var inte så jag skrattade ihjäl mig direkt idag. Det som jag skrattade mest åt var nog åt Ara Abrahamian när han trodde att han blivit magnetiskt, fick en liten Flashback från när Noel då blev det efter att ätit magnetkula… Men visst var det lite roande ändå, behövde liksom inte anstränga mina hjärnceller allt för mycket ju.
Undrar vad morgondagen har att ge och undra hur länge jag får sova och hur mycket jag får sova i natt??? Liam och Noel kanske tycker att mammarika är värd en liten mini sovmorgon, vem vet?!
Blev så glad med när Thomas berättade att han fixat barnvakt den 27 då vi och några andra ska ut och bowla och sedan åka hem för att äta och dricka lite gott hos Katta och Peter. Blev lite rädd ett tag att vi inte kunde följa med. Nu är det bara en barnvakt kvar att fixa och det är till den 19 då Thomas har bokat tid till Atlantis Spa för mig och Thomas, min julklapp så jag håller tummarna att vi hittar någon som vill ta hand om mina guldklimpar!

 

Så länge det finns människor finns det anledning att skratta. Och så länge det finns människor finns det något att skratta åt.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.