Betong och Tovat av Liam Jonsson

Två härligt lediga dagar har jag nu avverkat och ligger nu i sängen med makens käraste ägodel (förutom mig och kidsen då) och det är inte en uppblåsbar Barbara, utan det är ju så klart hans MAC. Vad annars!?! För inte kan jag ligga och skriva av mig i sängen om det inte vart för hans ögonsten, den silvriga macen.

Idag var det sista simträningen för Liam. Nu återstår bara julkulslägret nästa helg. Sen är det lite uppehåll innan det sätter igång på riktigt igen. Kul att se Liams förbättringar och hur han börjar få in tekniken. Det kanske blir en riktigt snabb lite Liam med tiden!?

Noel hade simträningen sista gången i torsdags, men då hed han ju sitt lusse för oss alla förväntansfulla föräldrar i skolan. Så den fick han inte vara med på, men han gråter inte över det som tur är.

Idag kom de snygga TYR väskorna som vi beställde för ett tag sen. Tur det så vi hinner slå in dem innan jul. Får se om de är ute och leker något i morgon kväll efter jobb, skola och fritids. För i så fall ska jag passa på att slå in dem när de inte ser.

Maken kommer jag förmodligen inte se mer än några sekunder eller kanske inte alls. För i morgon jobbar Thomas över och efter det så ska de gå på After Work på hans jobb och ha lite julavslutning. Kul för maken! Thomas hade även fått sin julklapp från hans jobb, vilket vart roligt det med. Presentkort på STIL och en flaska glögg. Det gillade han och vart mycket nöjd.

Ja, jag har inte gått lottlös jag heller. Nej i måndags då vi hade apt-avslutning hemma hos fina Nina så hade vår härliga chef tagit med sig paket. Ett till oss var och jag vart väldigt nöjd över den. Ja, jag har öppnat den!! Det gjorde vi alla så det är inte bara jag som har smugit upp en paket innan den 24:e.

På tal om att öppna innan jul… Liam som jag hämtade på simskolan (har varit där sen klockan 14) hade gjort en julklapp till mig och en till pappa Thomas. Jag blev så glad, han hade slagit in den så fint. Men även Liam ville att vi skulle öppna de i kväll och jag såg hur ögonen lyste av förväntningar, så det kunde vi ju inte säga nej till.

Liam vet precis vad mammarika gillar och jag vart så glad och rörd över vad han åstadkommit. Liam hade gjort en ljushållare i betong till mig. Så snygg, så cool och så duktigt. Så den tog vi fram och satte på köksbordet direkt. Men inte bara det, min lilla Liam är kreativ och jag tror han har fått de där konstnärsdragen från just mammarika. Han hade tovat en så fin tomte till pappa Thomas, som nu hänger i kökslampan. Helst hade Liam velat hänga den i granen, men i år så beslöt vi oss för att inte ha gran då Elsa är så liten och nyfiken. Dock två väldigt besvikna killar….

Känns i alla fall skönt att ha klarat av alla julklappsmåsten nu. Har nu bara att inhandla maten som vi ska ta med oss till  Stefan och Anna på julafton. Men det är lätt som en plätt, då de delade ut smidiga saker för oss som vi skulle bidra med. Så det lönar sig att bo lite längre ifrån ibland.

Nu ska jag ta och avsluta här. Lägga mig till rätta och sedan ta upp boken för att läsa några rader…

Sov gott mina vänner!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.