BIOLÖRDAG!

Igår var det lördag och den tillbringade vi tillsammans nästan hela tiden. Kan tala om för Er att jag och maken hade faktiskt en date på tu man hand. Maken bokade biobiljetter för oss två på eftermiddagen (känns tryggare att lämna barnen ensamma när det är ljust) för att ta med mig på bio (love him).

Han valde en komedi, då han ansåg att vi behövde skratta lite ihop. Har ju varit dåligt på det nu den senaste tiden när jag har jobbat häcken av mig, så det var väldigt passande tyckte jag.

zacstudentSå vi begav oss ner till staden och lämnade gräddhyllan och barnen efter oss. Parkerade en bit från ”Hemmakväll” för bio utan godis är ju som potatis utan sås (enligt maken då alltså, jag kan tänka mig ett äpple).

När vi kom in där i foajén så är det systeryster Mariette det första vi stöter på. Hon var där och lämnade av lite av hennes barn som också skulle gå på bio den här lördagen, så det var ju lite kul att tjöta en stund innan det var dags för oss två turturduvor att kliva in i salongen och bänka oss i de röda fåtöljerna och invänta filmen (massor, massor, massor av reklam innan ju).

Kan ju tala om att filmen gav oss skratt, kan även tala om att det var mycket, mycket, mycket under bältethumor så den bör nog inte ses av pryda, blyga och för unga barn… Ska icke tala om mer, för då avslöjar jag ju filmens kärna.

Så om Ni inte sett filmen ”Bad Neighbors” boka, köp och gå till närmast bio och njut av lite skratt och avkoppling!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.