Så till recensionen

Fredag kom, lika så eftermiddagen och jag var klar med inköp av kycklingen från Familjen Dafgård, hämtat upp mitt lilla extrabarn (guddotter) från förskolan, räknat in de större kidsen och börjat förbereda kvällsmaten som jag tänkt bjuda på den här fredagen. Som sagt, en fredag passar ju med ”friday night chicken”.

Jag hade passat på att köpa på mig pommes då det alltid brukar gå hem hos barn, i alla fall mina och mina lånebarn för kvällen. Köpte en god kall sås med ingefära-limesmak som vart superb. Finns att köpa på Willys också om Ni blir sugna!!!

Så till recensionen:

Då kom vi till den efterlängtade stunden, att smaka av Familjen Dafgårs kyckling.

1908316_10152163542578915_2678308303396508187_nJag själv bara älskade den, en god kall sås till gjorde susen i smaklökarna. Kan verkligen tänka mig att köpa dessa igen, då de var lätta att värma upp, färdigkryddade, möra och lagom stora. Barnen tyckte att de var en aning för starka för deras smak, men de åt dem utan att be och att få slänga från tallriken. Så visst, funkade det, men nästa gång barnen är med och ska äta dem ska jag nog testa på en av de andra smakerna, de kanske är en aning mindre kryddiga och faller då bättre i smaken. Men de var i iallafall vuxenkäk och verkligen passande namn då de var perfekta att äta en fredag!

Jag kan varmt rekommendera de här kycklingarna om Ni är sugna på något gott, smidigt och snabbt tillagat!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.