Blåser, regnar och lövar!

Om jag skulle ta på mig den stora tunga utrustningen för att kommer till gruvan…?!

leafJa, för att komma dit krävs ju nu att man måste skyffla löv för att över huvud taget komma fram. Inte nog med att det blåser ner löv precis över allt, det regna på de små och så klart stora löven vilket gör det än värre.

Alltså det är högvis med löv precis över allt. Sen är det kallt, blött och mörkt (undra om mammarika gillar denna årstid/väder? NOT) och på det så ska man tillbringa kvällarna i gruvan i stället för att vara hemma med tända ljus och La Familia!

leaf2Inte ens Elsa som igår var 10 veckor gillar vädret. Om hon skulle få bestämma så skulle hon helst av allt slippa gå ut och göra sina behov. Hon är lik sin mor upp i dagen, förutom det med att göra behoven inne. Stella håller sig hellre än att gå ut. Så efter att Elsa gjort sitt och Stella står och dra i kopplet för att vilja gå in igen (ja, jag med vill egentligen in) så får jag bära omkring på Elsa och tvinga Stella att gå en liten runda i blås och regnrusket som är utanför vårt fönster.

Kan på så vis nu sakna snön… Inte för att jag gillar snön, eller rättare sagt min kropp gillar inte snön men om det är snö så blir det genast så mycket ljusare ute vilket underlätta för humör och ork.

leaf1Så nu sitter jag här  i alla fall och förbereder mig för lite gruvarbete i kväll igen. Alltså har jag haft en lugn förmiddag här hemma på gräddhyllan och jag har totalt struntat i att städa av då jag är så förbannat trött. Ser att det behövs göra både det ena och det andra men orken har tagit slut och där av mitt beslut i att skita i det helt enkelt.

image004Men däremot i allt mörke ser jag en liten rolig ljusning i vår tillvaro. Vi ska åka på kalas på lördag, lite så där ångvägar. Men det kommer bli ett roligt möte där uppe i Motala för Julia fyller ju år och då när vi åker dit kommer vi ju få träffa lilla söta rara Bella också. Undra hur glad Stella kommer bli?!

För varje gång Stella träffa Bosse blir det full rulle med en himla massa lek på de där fyrbenta små underbara liv. Så det ser vi fram mot allihopa här hemma på gräddhyllan.

 

måndag-tisdag-done1

 

Så det är väl lika bra att jag lägger ner datorn nu och gör mig redo för gruvan så att jag sedan kan kryssa i att jag är färdig med den här tisdagen också…

kram

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.