Brolle, weeha!

Oh, idag har mammarika fyllt hjärnan med barnaskrik och annat oljud som ända är musik i öronen. Och på tal om musik så gick Brolle vidare, helt fantastiskt och så snygg han är.

Men oljudet kom till mammarikas öron då hon bosatte sig där med Katta, Teo, Pascal, Liam och Noel. Hela fyra timmar vandrade vi runt bland alla dessa glada och en del kanske inte så glada barn.

Det tröttade i alla fall ut dem för Liam bad om att få gå till sängs och det innan hans favvo program, ”Legenden om Enoi” så vi får ta fram det på play på datorn i morgon.

Ja, Noel var inte så katig han heller utan gick snällt till sängs när jag sa att det var dags. Trodde jag skulle ha soffan för mig själv då Thomas var hemma hos Peter för att spela spel, men han hade också blivit trött och somnat i soffan. Så vid 21 tiden dönade han in och hoppade i soffan för att se slutet på melodifestivalen.

Ja, sen är mammarika så himla glad då Thomas och Peter har gjort klart vårt nya sovrum. Det blev så fint, längtar ihjäl mig till sängen som kommer om ca en månad. Ska ge mig ut på gardinjakt någon dag, ska bli underbart när allt är klart och allt är på sin plats och man bara kan njuta av att titta in i rummet.

Så det tackar vi Peter Silvert för att han förbarmade sig över våra väggar och gjorde dem till just det vi ville ha. Sen så är det ju toppen att Thomas lyckades med lamporna och att Niclas kunde suporta han från Motala med sina kunskaper, Weeha vad bra det är med vänner.

Ja, mammarika är rätt trött efter idag då de har varit en händelserik dag. Noel och jag åkte ju på tennis på förmiddagen och det är kul att se på. För nu händer det lite mer än vad det gjorde första terminen för Noel. Han börjar träffa bollen och det är ju ett framsteg bara det, ser nu en ljusning i min pension den kanske inte är allt för långt bort om Noel nu jobbar på i den här takten.

Ja, Noel bad till och med om att få titta på tennisen som gick på Eurosport i kväll och Liam tyckte det var lika kul. Dessvärre har mammarika svårt för att svara på frågorna de ställer, som vad vissa bokstäver betyder och ur man räknar poäng. Tänkte ett tag ringa svärfar och svärmor men insåg att de nog inte skulle fatta vad Liam menade för bokstäver som kommer fram varje gång en missar bollen…

Ja, efter tennisen så for jag, Liam och Noel till Katta och är lunch med de innan vi drog till Monkey town. Ja, fyra timmar där tär på både kropp och skalle, så det började gäspa munnar hos oss alla vid slutet.  Trötta men nöjda barn, det är inte ofta det sker. Liam tackade i bilen för att vi hade åkt till Monkey Town och att vi tog med Pascal och Teo, det är kul när de små uppskattar vad man gör för dem.

I morgon är det en ny dag med nya utmaningar och nya möjligheter. Liam ska på kalas på eftermiddagen så vi får se vad som sker på förmiddagen, kanske är helt försoffad efter idag?!?!

 Nepp, det är väl dags för att knalla i säng och lägga huvudet på kudden!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.