Dansa lite med fido efter kaffet…

 

Dagens första kaffe tar jag nu, undra om det är därför skallebanken ligger och lura bakom öronen?!?!
Jo, det har varit full rulle här, jag har varit en riktig mor nu, en riktigt fru och allt vad det innebär med att stå för hemmets skötsel samt barn och att mätta magarna.
Vaknade av att Liam tittade på morgon tv innan min väckarklocka hade ringt. Då hade Thomas redan smugit sig till jobbet utan att säga hejdå till mig. Men jag fick min förklarning till det när jag var och inhandlade en massa mat. Jag hade sussat så gott att han inte hade mage att väcka mig, det var nobelt tycker jag fast visst saknar jag morgonkramen med en lätt liten puss på kinden… Vi är ju vanemänniskor och så även jag!
Så frulle till mig, Liam och Noel och sen tänder och allt annat som måste göras innan några timmar på förskolan. Ut och invänta tre fjärdedelar av familjen Silvert som också skulle gå den lilla biten bort till förskolan. Lagom tills vi tre kom ut kom de tre vandrande borta från violbacken…
Gick raka vägen hem sen och hämtade upp min stora plånbok, ja lönen hade ju kommit in på kontot idag. Så först ner till Willy Wonka och jag var nog bland de första, det var jag och pensionärerna. Ja, och så klar kungen av Willy Wonka med sin personal i spetsen. Nu hade de bokat resa till Göteborg så snart kommer jag vara gräsänka över en helg fast det fixar jag ju med att åka till svägerskan och make med mina små kids.
Efter den inhandlingen som fyllde en hel korg var det bara att dra vidare ner till ÖB för att göra resten av inköpen. Även där var jag bland de första och då förstår Ni att det var jag och pensionärerna. De hade inte öppnat när jag parkerade men medans jag gjorde det och klev ur så slog portarna upp och jag kunde även där göra ett race med min kundvagn. Dock fyllde jag inte hela vagnen utan tog endast det jag behövde idag så nu får jag nog en guldstjärna av maken när han hör detta häpnadsväckande…
Till lunch gjorde jag något så himla gott men dessvärre lite bortglömt ”raggmunkar med bacon” och det var lika gott idag som det var sist och det är länge, länge sedan. Tror sist jag gjorde det var när svärfar var här och renoverade lite hos oss och det är några år tillbaks. Men som sagt den som väntar på något gott väntar aldrig för länge…
Nu till en påtår för att sedan dansa lite med Fido här hemma…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.