Picknick i det fria…

alt

Idag gick jag och barnen på en liten picknick, inte för att vi picknickade på en massa men Liam och Noel var nöjda. Två flaskor vatten, en burk med vindruvor och lite kex, tänk så glada små barn kan bli av liten överraskning med enkel proviant…
altalt
 altalt
Passade på att ta med mig min älskade kamera och förevigade mina små barn lite samt så hittade jag faktiskt våren, så himla skönt…

alt

Blir ju så mycket piggare av att solen tittar fram och man ler fast man inte vet om det… Svårt att tro att för en månad sen var det snö och jag tycket inte det fanns en ljusning… Men nu är det både ljust och kul igen!!!

alt

Storebro Liam och lillebror Noel, mina prinsar…

alt

Ibland så får mammarika lura de små för att få de stå still, här tittare de säkert efter något konstigt djur som inte finns…

alt

Och de kan hållas sams några minuter och kramas… Underbart…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.