Disco

Å så var kvällen här och jag är så nöjd att jag han med allt…

Inköpet tog ju en timme, hade beslutsångers över vad jag skulle ha i tårtan tills på fredag. Men till slut kom alla mina celler överrens och jag kunde handla vidare så att jag kunde åka hem och ta tag i det andra som väntade.

Vid 15 åkte jag och hämtade upp Liam så vi kunde åka till öron-näsa-hals och träffa audionomen  Rebecka, mest kallad Becca. tur man känner någon där på öron som man kan prata av sig med om sina oros-tankar som kommer när det gäller Liams öron.

Det är fortfarande samma som det var sist, men hon skulle nu lämna över det till en läkare och se om de vill gå vidare. Han ligger ju bra till på talskalan, men ligger under nivån för vad som är för det så kallade normal-hörandet.

Själv har jag bara bra hörsel när jag ska sova. Blir störd av alla de möjliga ljud, så jag kör med öronproppar för att sortera bort det som går. Men vid vaket tillstånd är jag mest döv tycker min kära make som klagar på att jag hör illa. Fast å andra sidan klagar jag på att han pratar som om han släpat hem orden från något träsk… Kanske helt enkelt är så att det är en kombination…

 

 

Det gick i alla fall snabbt och bra för Liam så vi han åka tillbaks till skolan och avlösa Thomas som hade jäktat dit till 16 för att ta med sig saft och vara lite klasspappa under klassträffen Liams klass hade. Det var disco och holabalo ända fram till 17:30 tiden. Då åkte sopborstarna fram för det var popcorn över hela klassrummet. Fast kul har de haft och kul var det att få vara med och se alla dessa härligt livliga barn leka och inga bekymmer som tynger.

Noel fick också vara med då jag och Liam var sena, Noel fick liksom vara lite stand in för sin storebror. Å det må jag säga, Noel han dansade så han vart alldeles varm. Han breakade och gjorde coola moves, impad mammarika helt enkelt.

Tror nog att vi har en liten sång och dansfågel i familjen… och det är inte från pappas Thomas sida som det kommer ifrån om ni undrar…Mooohhaaaaa

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.