Don`t let monday screw you

MondayNu har måndagen kommit och halloweenhelgen är över för i år, så lika höstlovet som alltid infinner sig vecka 44. Det som var olikt den här veckan som varit är att jag icke har varit ledig tillsammans med barnen. Utan tillbringat den mesta tiden i gruvan.

Detta innebär att jag måste nu börja förlika mig med tanken att Liam och Noel icke är mina två små killar, utan mina stora killar och med det menas ju att jag inte längre kan ta ut föräldraledigt och där av inte kunna ta höstlov längre. Ja, om jag inte vill slösa bort mina semesterdagar vill säga och det vill jag ju nog inte?!

7:10 i morse vart Liam på besök hos folktandvården och det var ett positivt besök enligt maken som vart med han. Skönt att få veta att Liam sköter sina tänder och jag hoppas innerligt att det kommer förbli så.

Själv gick jag upp tidigt också, av den anledningen att jag skulle få upp Noel och få iväg han till skolan. Men utöver Noel så hade jag ju två små hundar som ville komma ut i det blåsiga kalla vädret och göra sina morgonbehov. När jag vart ute med Stella och Elsa insåg jag att det nog var dags för att gräva fram ett par vantar och jag inte vill riskera att förfrysa mina fingrar.

Snart ska jag packa väskan för att bege mig ner till gruvan och inta position arbete. Min helg börjar efter avslutat pass i gruvan på onsdag. Men en kort ledighet, då jobbet kalla på fredag igen. Men jag har ju i alla fall inte svårt att vara sysslolös när schemat är fullproppat med arbetspass. Jag har dessutom privilegium att få gå på bio när jag är i gruvan och arbeta och det innebär att jag avslutar mitt pass med en bio. Så jag ska icka klaga på min gruva utan vara glad för de små ljusa stunder som förgyller min vardag.

Så med dessa få rader lämnar jag etern och infinner mig i verkligheten!

Ha en härlig måndag och se allt från den ljusa sidan!

prod_856_25733

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.