Två utflyttade!

Fredag och jag har äntligen orken att sätta mig en stund vid datorn och min kära blogg som jag så älskar att skriva i. Tänka vad skönt det är att sätta sig vid bloggen, fingrarna på knapparna och hjärnan som släpper ut allt som vill ut och lufta sig för världen utanför. Det är avkoppling för mig om jag inte såklart befinner mig i vårt kära paradis. Paradiset kan inte något annat slå!

Nu är vi sorgligt nog två kort i familjen, barnen har börjat flytta ut och även om jag visste att det skulle bli så en dag hade jag svårt att försåt att den dagen är förbi.

I tisdags tog Bosse sitt pick och pack och flyttade till byhålan Norrahammar till familjen Ojala. Som tur är så kommer Bosse få det kanon och det värmer mitt krossade hjärta.

bosse

Sen efter tisdagen kom då onsdagen så som den alltid gör och då packade Bella sitt pick och pack för att flytta till förförförförförorten till Jönköping alltså Motala… Eller, det kanske inte är en förort till Jönköping?!?! Bella flyttade i alla fall hem till fem goa, men dock så tokiga fina människor i Motala som heter Jensen i efternamn. Ja, det är ju min svägerska och hennes kärlekar som Bella hamnade hos till slut och det innebär att jag kommer få vara med om Bellas uppväxt också vilket glädjer mig otroligt mycket.

bellaMen jag har ju så  klart kvar mina två små fina fyrbenta. Så jag är icke utan kärlek här heller. Stella och Elsa förgyller vår vardag så mycket och det mår vi alla så bra av.

stellaStella är ju så otroligt go och hon har en härlig personlighet som jag då aldrig har varit med om på en hund innan jag mötte henne. Det som är lite roligt är att jag ser såå mycket Stella i Elsa nu och det ska ju bli spännande att få vara med om en ministella.

Elsa

För även om Stella är liten har hon ibland ett humör som en bulldogg!!!

bulldoggNu är snart fredagen över och jag ska strax krypa till kojs. Det är gruvarbete som gäller ända fram till onsdag nu. Så jag vet vad jag ska göra och vad jag inte kan göra…. Jag ska jobba och jag ska inte vara med familjen och fira helg.

Tur är att jag fått den här dagen med mina två fina pojkar. Thomas har hållit sig till sin gruva idag och vart hemma efter 17-tiden. Man han vart så glad även om han haft en lång dag i sin gruva. så glad att jag fick en bukett vita fina liljor som doftar så gott. Men det slutade inte där (eller jo det gör det för min del) han hade även köpt sig en ny after shave .

Ja, sen drog Noel och Thomas upp till A6 för att köpa vinterskor till Noel. Det slutade med att Thomas fann sig en ny jacka med, ett sådant där impulsköp som oftast vi tjejer gör. Men snygg vart den och nu har jag verkligen inte dåligt samvete för att i min hjärna börjas bygga upp en liten shoppinglista till mammarika.

Trevlig helg på Er där ute!!!

hallo

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.