Ekorrhjul!

Oj, oj, oj… Vart har min fritid tagit vägen? Eller när jag väl har hittat den lilla fritid i nuläget så är det raka vägen till sängen, läsa några rader för att sedan blunda och börja om igen dagen efter.

jobbHåller på med massor av grejer i gruvan nu, det är virrigt värre då vi delar på oss och startar upp en ny gruvarbetargrupp och jag har hamnat i den nya gruppen vilket innebär väldigt massa extra arbete i gruvan för att få ihop logistiken och allt som bara ska funka.

Men jag tycker i och för sig det är lite kul med nya utmaningar och det var väldigt längesedan jag enbart jobbade så kallad kontorstid, så som jag har jobbat den senaste tiden…

Helgen som varit tillbringade jag, Noel, Outi, Alexander och alla hundar på torpet. Thomas var hemma med Liam som hade simtävling och så passade ju Thomas på att fixa massor på vårt kontor som han legat efter med… (tror att han passade på att äga sappen en del med). Så jag vart inte utan arbete i helgen heller, för jag passade på att göra en liten rensning här och var nere på torpet. Fixa lite inför våren och sommaren. Åkte till Ods Kvarn och köpte sättpotatis, gjorde säkert fem sex fåror som vi nu hoppas ska ploppa upp lagom till midsommar. Ekologiskt egenodlade potatisar, de är inte illa det.

En aning tråkigt att i fredags så hade det varit 7.5 minusgrader där nere i  paradiset och det innebär att förmodligen så tog den köldknäppen död på mina pelargonior som jag hade satt ut för i år… Snyft, snyft…

grisHan dock inte med någon härlig saunastund, för när kvällen kom så vart orken totalt slut… Var ju så att jag gav Elsa och Stella var sin grisknorr och det resulterade i två superglada hundar med ränneskita hela natta lång, både lördag och söndag. Så det där med att vila upp sig med en go sömn på torpet vart ju vi inte ens i närheten av då det var bajjastunder varje timma. Lukten ska vi inte tala om, den var outhärdlig, mer behöver jag nog inte säga.

Så där lärde sig mammarika att mina två små söta hundar icke kommer få käka mer grisknorr så länge jag bestämmer!!!

ekorrehjulSå nu är det dags att dra sig in till sängen igen, klockan tickar på och jag börjar ju i gruvan redan 6:30 i morgon och hela dagen lång till klockan 18 då det åter igen är dags att bege sig hem och vila upp inför nästkommande dag.. Ekorrhjul eller?!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.