En riktig sköning blir 10 år

grattis, hipp...-2

I morgon blir en riktig sökning 10 bast. Hon är en av mina små guldkorn som jag har äran att få träffa och har fått träffa  i princip 10 år. Helt otroligt att se denna tjej växa upp från en knubbig, kindnypandeabstinens, guldlocksängel till en helt fantastisk ung liten djurälskande flicka.

DSC02231

Vem pratar jag om?! Det är ju så klart  Siri. Världens finaste Siri…

DSC02517Det är inte bara jag som har lyckan att se denna lilla glada tjej bli stor. Tänk att Liam och Siri har följt varandra också genom åren och jag hoppas att de kommer fortsätta ända tills de fyllt 100 år.

CIMG0474Hennes underbara lockar kom tidigt (lik sin mor), en aningen avis över att hon fått en nästintill hästman till hår.

DSC03012Den här pyjamasbilden mins jag så väl, som om det vore härrom dagen. Efter att jag och min älskade make hade gått och gift oss och haft ett kanonbröllop med de mest fantastiska värdparet man kan tänka sig. Så ville vi bjuda igen med en suprise.

2012822205713727821424_sbig

Så vad Ida och Stefan trodde var att de skulle komma hem till oss och får äta en middag, men så vart icke fallet…

OLYMPUS DIGITAL CAMERASå när de kom de tre Strandqvistarna så skickade vi iväg Ida och Stefan på bio och käk, medan Siri fick tillbringa kvällen hos oss och sin bästis Liam!

CIMG1466Ett, två, tre, fyra och fem. Ja, jag kan fortsätta i hen hisklig fart, för så fort känns det som om det har gått sedan Siri och Liam hade sitt 2-årskalas en härlig augustidag.

Digital StillCameraNu har Siri blivit storasyster och en stolt sådan (även om det är katt och råtta-salgsmål i bland).

 

DIGITAL CAMERANu efter de tio första åren har Du fortfarande många, många år innan Du behöver ge dig ut i den stora världen…

foto 203…Med långt och  lockigt hår, fina ögon och hur urgullig som helst är det bra om Di Siri utforska den lilla världen först…

DSC_0498Så mina minnen om Dig Siri är så himla ”goa” och jag vet att det kommer komma än mer ”goa” minnen som Du kommer ge mig.

DSC_0004Så med massor av lycka och kärlek till Dig Sir från mig! Ha nu den bästaster 10-årsfesten man  någonsin kan ha!!

201310251651465300964680_sbigTa han om dig, kram Marika hjärta1-300x239

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.