En vanlig dag på den härliga gräddhyllan!

 

En så härlig måndag det har varit. Inte en ända jäktad minut har jag gett den här dagen utan vandrat i min egen takt. Började med dagen att vakna av larmet så Liam och Noel kom upp i tid och äntligen fick gå till sin kära förskola som de har längtat efter nu. På vägen tillbaks träffade jag vår vaktmästare som förövrigt är en gammal kollega, så vi satte oss på hans kontor och tjötade bort en 20 minuter i våra liv.
Hem för att sätta fart med lite hushållsarbete men inte att jag kände mig tvungen idag utan att det var kul. Fick lust att vattna blommor och byta sänkläder men tog mig några koppar kaffe emellan. Måste tillägga att jag är fruktansvärt trött efter den här arbetshelgen och det som har gjort mig så trött är nog allt som hände i fredags som jag då har grävt ner i en dynghög.
På eftermiddagen skulle Ida till BVC med Sebastian som fylle 4 år i morgon så då kom Siri upp för att leka med Noel och Liam. Jag passade på att börja grädda våfflor så de blev klara när Ida och Sebastian kom hit. Alla åt så det tog stop i var enda mage fast rekord slog nog Liam och Siri med 8 och 7 våfflor… Hungerbarn med härlig energi!
När vi var måtta och klara och det låg ett gäng med våfflor så ringde Mariette och ville komma på en kaffe med Kayliegh och Jamie och det passade ju bra, de blev glatt överraskade och åt tills fatet tog slut.
Mätta och goa och det var dags för både Mariette och Ida att bege sig hemåt så kom min kära maken hem efter en lång dag på arbetet.
Nu har vi tittat lite på 1:an om det kungliga arbetet och ögonen blir smalare och smalare så det är lika bra att göra sig klar för natten, kanske några sidor i boken innan lampan släcks…
En vanlig dag på en fantastisk gräddhylla…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.