Solfilmen!!!

 alt

Kom att tänka på något konstigt och märkligt sätt lyckas jag alltid sätta mitt schema så jag jobbar då man ska ställa m klockan och jag säger till mig själv varje gång: Nästa gång det är dags att ändra den där klovkan Mammarika så ska Du inte jobba…
… Men jag lyssnar tydligen inte på mig själv så jag kan verkligen förstå varför ingen annan gör det heller. Och åter igen så var det jag som skulle jobba men till skillnad från förra gången så ändrade jag klockan rätt åt alla de brukare jag besökte idag. Idag tänkte jag: Nu är sommaren här och då ställer vi fram utemöblerna och dra fram klockan, för det har Thomas träglat med mig år in och år ut och den här gängen fick jag till det rätt (hoppas jag).
Det är inte så att det är jobbigt att jobba utan att mammarika får nästan hybris över att komma försent eller inte vakna till jobbet bara för att jag är på och pillar på klockan. Och dessutom då att jag ska ställa den helt fel.
Så igår för att var riktigt säker att jag skulle komma upp idag och att klockan skulle var rätt ställde jag tre olika larm. När klocka nummer ett började ringa funderade jag över varför inte Thomas gick upp och bärjade bli lite smått irriterad över att han int4 stänger av och väcker både mig och barnen.
Men det var ju inte jag som skulle bli irriterad utan Thomas som undrade varför hans fru låg kvar och drog täcket över huvudet med något ohörbart mumlande. Efter att mina öron börjat gråta av det otäcka ljudet insåg jag att verkligheten har slagit över mig och det är jag som ska gå upp och göra lite slit så vi får mat på bordet även nästa månad.
Upp och det var då jag funderade på om jag har gått upp rätt tid, bäst att ta det säkra före det osäkra och ringa fröken Ur. En pålitlig gammal dam den där fröken Ur, för så vitt jag vet har hon funnits under hela min uppväxt och när jag var väldigt ung lät fröken Ur inte särkilt ung då så nu borde fröken Ur vara runt 100 minst… Men visst hade jag lyckts ställa klockan rätt och på så sätt kom jag i tid på jobbet och blev genast lite lugnare.
 När jag jobbade idag och lyssnade lite på en radio i bakgrunden så pratades det om vår också väldigt gamla och lite nostalgiska solfilm som SVT har kört år ut och år in. Det som är nytt på den är nu att det är 4 städer i stället för 3. De hade haft en röstning och det verkade vara som om det var populärt och staben på SVT var mycket nöjda över resultatet från Svenska folket. Men det var en stad som stod ut och hade massor av röster och de tänkte då utse den som den vinnande 4:e staden.
Men så kom det ett telefonstamtal till de ansvariga och sa de var tvungna att lägga ner hela röstningen för det var någon som hade lyckats fuska X-antal röster mer än vad som är möjligt, alltså det luktade gammal fisk lång väg. FUSK!!!
Så de gjorde om det och till slut kom de fram till att det blir Lycksele som får bli den 4:e staden och de vart eld och lågor glada över att äntligen fått hamna på kartan och tyckte att deras tremannars marknadsförare som åkt landet runt för att göra reklam för staden och på så vis hoppas komma med på vår kära solfilm på SVT.
Så titta på filmen och se hur många minuter det är just hos dig det skiljer var dagen eller i veckan!
Så vad har vi för kärt som de inte ändra på?
1.       Fröken Ur
2.       Solfilmen
3.       Anslagstavlan

Är inte detta helt underbart, nästan som fem myror är fler än fyra elefanter!!!???

kolla in upphovsmakaren till solfilmen!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.