Fika, mat & massor av lek…

 En dag går fort, allt för fort…

Jag känner att mina dagar bara rusar iväg och det är så mycket jag vill och ska göra innan denna sommar tar slut.

Idag har vi haft besök hela förmiddagen och en bit inpå eftermiddagen. Barnen har lekt hela dagen både inne och ute för solen tittade ju fram efter lunch till allas glädje.

Familjen Strandqvist kom på fika besök och det blev även en lunch som bestod av grill korv och Felix potatismos. Ja, det kanske inte var en favorit bland barnen men de frågade inte heller efter någon annan mat heller. Man tager vad man haver som någon vis person en gång sa.

I slutet innan de skulle åka hem hör jag hur Liam ropar utanför högt och ljudligt… Så jag och Ida gick och ställde oss på balkongen och då visade det sig att Basse och Noel hade tagit av sig alla kläder i sandlådan och hade det väldigt kul utan kläder. Ja, kläderna var ju fulla med sand med så det tog en stund innan jag kunde ta med mig de in för jag var tvungen att skaka rejält.

Snart så ska jag träffa Susanne för hon är i stan och arbetar idag så vi ska ta en kvällsmat nere på stan. Sist jag träffade henne var när vi firade midsommar ihop i hennes stuga. Det ska bli kul, Eva kanske ska komma med men hon mådde lite illa idag så vi får se. Men den glada Norskan Catharina ska komma, hon bangar inte för en mat/fika på stan inte…

På torsdag morgon ska vi åka till Norge och det ser vi fram mot väldigt mycket. Hoppas bara att min förkylning och halsont går över, ja jag känner mig inte helt pigg heller. Men jag försöker att glömma bort det för jag vill verkligen inte vara sjuk på min semester.

Nu är barnen ute och leker med grann pojkarna och det verkar som om de har kul för de har inte ropat eller kommit in på en bra stund nu. Jag vet att de har saknat dem för det har inte träffats på snart två veckor tror jag att det är.

Thomas sitter med en massa fakturor och dylikt för hästskons räkning. Ja, det är ju vad han tycker är kul så han klagar inte speciellt mycket över att få sitta med det heller. Får passa på att göra det nu för sen är vi ju inte hemma på ett tag.

Att hålla fast vid ilska är som att greppa tag i en het kolbit med avsikten att slänga den på någon annan; du är den som blir bränd.
 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.