Ja, rengnet bara kommer…

Jag kan inte fatta vart solen har emigrerat? Jag har ju beställt sol men det verkar som om posten åter igen har slarvat bort mitt paket eller om det helt enkelt är så att någon har rånat posten och fått tag i just mitt paket med sol i.

Vad som än hänt är jag väldigt besviken på att solen är borta för nu börjar jag bli trött på det här och så tycker jag att det faktiskt räcker med vatten till alla gräsmattor och kantareller, de överlever även lite sol.

Idag ska jag och Thomas försöka ge oss ut på stan för att finna lite presenter men det verkar som om det är torka på barnvakter. Vi får se hur vi ska lösa det hela, en sak vet jag att barnen inte har lust att gå i affärer och kolla på porslin och dylikt.

Snart ska jag sätta på kaffe så det är klart till Strandqvist kommer på fika, tur att vi vaknade i tid så att jag han baka några kakor, tårtor och bullar med. Får hoppas att det smakar, de små kommer säkerligen att bli glatt överraskade.

Min kära modulfixare har fixat till så att alla kommentarer går att läsa, för nu kan jag läsa även på min dator och inte bara på Thomas dator. Det glädjer mig, sen är jag super nöjd över den coola fina loggan som jag faktiskt tycker är ännu snyggare än den första när jag tittat och jämfört!! Tusen tack Fixaraddie!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.