Funderar under tiden…

Härligt att något blir som man vill!

Solen är här, det ville jag och så blev det. En större önska är att tiden skulle stå still för ett tag då jag för min egoistiska sida vill ha kvar de som jag älskar här hos mig. Åldern kommer vi aldrig ifrån och ju äldre man blir så inser man att även andra blir det lika fort som en själv.

 

 

Något som jag funderat över och tycker är en bra mening är: ”Vem vet, det kan bli rätt kul att det inte blir som man tänkt sig!!??” Den meningen gillade jag, ska sluta att försöka planera allt i minsta detalj och slappna av. Det kommer ändå bli som det blir vare sig jag vi vill eller inte vill.

 

 

Just nu är jag i valet och kvalet om jag ska ta tag i dagen eller krypa ner en stund till under täcket. Är super trött och ögonlocken guppar upp och ner mest hela tiden. Sätter jag fart så blir det mycket gjort, det vet jag. Men då kommer jag vara så trött i eftermiddag att jag bara vill sova.

I kväll är vi nedbjudna på kvällsmat nere på kesohyllan hos Kamilla och Addie, det ser vi alla fram mot. Skönt att slippa stå en kväll med maten, komma till dukat bord är aldrig fel…  Så detta borde väga upp att jag tar tag i dagen nu då jag kan slappna av en aning i kväll eller?!?!

Funderar under tiden jag slurpar i mig kaffet som smakar förträffligt i dag!

Igår kom Noel upp då han förmodligen hade drömt om sina tankar som han hade på kvällen. Då är det bra att ha en liten Stella som kan både trösta och göra en liten Noel trygg. Så han somnade om så gott och sov hela natten fram tills i morse, det var bra det.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.