Helgen!

Oh, nu har vi planerat in helgen tillsammans då vi är lediga allihopa. Det blir dock inget paradis den här helgen utan annat gott och blandat.

Noel har önskat att vi ska hyra en tennisbana hela familjen. Så nu har vi bokat en och det blir söndag klockan 9:30 som hela familjen Jonsson står färdiga för ett träningspass i form av tennis! Jag ser så himla mycket fram mot detta, ska bli sketa kul!

Ja, det är väl lika bra att fortsätta baklänges och ta lördag när jag ändå är igång. Då är det sista träningen för Noel och Liam på tennisen för den här terminen. Så den förmiddagen tillbringar vi också på Racketcenter på Rosenlund.

Efter det är det kalas för Liam och Noel hos Noah som har sitt 8: de kalas. Då åker några timmar iväg fort, det brukar det göra när det kalasas med massa barn. Sen efter det förmodar jag att jag själv är totalt slut då fredagen har varit aktiv för min del.

Då är vi på fredag, där mina tre favvokillar ska ha en killkväll och jag ska ha en tjejkväll ihop med mina arbetskamrater. Är hembjuden till bästa Nina i Barnarp på en kväll med massa skratt är det lovat. Har svårt att tror att det inte skulle bli glatt då mina arbetskamrater oftast ger mig några varje gång vi ses.

Däremot kommer vår gemensamma kollega som är bland änglarna inte vara med, fast jag är hundra på att hon finns där i ett hörn och vakar över oss alla.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, i morgon är det utbildning som står på schemat och då gäller det att vara klar i skallen. 

Tack föresten Addie och Kamilla för kvällsmaten och sällskapet, bra avslut innan sofftajmen och sängdags för barnen. 

 

Reklam för Liam och Noels klubb:

TENNIS.

Tänk dig en snabb dubbel, eller en spännande singelmatch mot någon av dina bekanta. Oavsett om du är en motionär eller en elitidrottare, så tror vi att du kommer att trivas på våra banor. Tennis passar alla åldrar och är en sport du kan ha glädje av hela  livet.

BANOR

På Racketcentrum finns fyra hardcourt inomhusbanor samt tre grusplaner utomhus. En av banorna inomhus ligger lite avsides för den som önskar att spela mer ostört. Banorna håller mycket hög kvalitet.

HJTK.

Huskvarna Jönköping Tennisklubb tränar flitigt på Racketcetnrums banor. Oavsett vem du är finns det en träningsgrupp där du passar in, ung som gammal.

KONTAKTUPPGIFTER

info@racketcentrum.se
036-16 22 90

ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag: 07:15-23:00
Fredag: 07:15-21:00
Lördag: 08:00-18:00
Söndag: 09:00-22:00
Övriga öppettider
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.