Gör myggen!!!!

Min dag är snart över, är trött och det beror på att jag vaknade tidigt av en gosesugen Noel. Så strax efter åtta kom Noel och la sig hos mig för att prata och göra sin mamma vaken.

Thomas hade redan åkt till jobbet så det har bara varit jag och barnen hemma här på torpet. Efter en lugn morgon i något halvdant väder, inte sol, inte regn, inte kallt men inte varmt så tog vi på oss gummistövlarna och hoppade in i bilen och ut till skogen för att kolla om det växer några kantareller.

Stella fick vara hemma, hon kan behöva öva på att vara själv en stund då hon har blivit fruktansvärt beroende av att vara nära någon. Framför allt mammarika, kan bero på att jag är mamma och en bra sådan…?!

Jag tror att jag har uppfostrat Liam väl då det var han som fann de första kantarellerna och de andra i eftermiddag när vi var ute på promenad med Olle och Stella. Jag är ju super nöjd att avlat fram en kantarellson, då kan han ta över plockande när jag är gammal och bor på hem med min kära make Thomas.

Dessvärre var de små gula guldklimparna allt för små för att ta med hem, men nu vt jag att det kommer och att jag ska vara först med att plocka hem dem, steka dem och äta upp dem!!!!

För övrigt har vi hållit oss här på hemmaplan och Liam och Noel har lekt och väntat på att kompisen Noah skulle komma på besök. Nu är han här, lämnad av mamma Kamilla för att stanna ett par dagar och njuta av livet i paradiset.

Det började ju så där för lill Noah när mamma Kamilla for hem efter lite korvgrillning. Noel och Noah krockade på studsmattan så Noah fick jätte ont i näsan, tur var att det inte blev näseblod. Men efter lite härlig vård och kramar av mammarika s vart leken igång och är nog lite fortfarande även om det är i sängen nu.

Kommer ju själv ihåg när man hade kompis på besök som skulle ova över, å spännande och så kul och så svårt att somna. Men nu hoppas jag på att detta inte kommer vara en tidig morgon, utan att de tre killarna vaknar upp framåt nio då mammarika tycker det är lagom att vakna.

Thomas har då redan satt sig på motorcykeln för att ta sig i till stan och jobba dagen lång. Sen åker han hem till gräddhyllan och stannar där tills på onsdag för då är det jobb igen och förhoppningsvis är han färdig på kontoret och kan komma hem till torpet och fortsätta fira semester med resten av familjen.

Så i morgon natt får jag allt klara mig med tre små killar och en jäfsande liten Stella. Men det ska nog gå bra för en bra mammarika reder sig själv har jag hört. Tur jag har Gorbys Piroger i frysen att mata de tre vildingar med i morgon när energin börja sina och jag vill njuta av ledigheten.

Kommer nog inte sakna maken lika mycket som att jag inte kan komma in på en dator och skriva av mig. För den tar han med sig hem och till jobbet, så då är det datorfritt i paradiset och mina fingrar kommer väl förmodligen att spritta när han väl kommer hit nästa gång av längtan att studsa mot tangenterna…

Nähä, nu ska jag ut och fylla på vatten till hunden Olle och ge lite kvällsmat då husse Rolf har begett sig uppåt i landet på lite semester med sin syster och man. Så nu är han ända uppe i Klövsjö och gör myggen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.