Grattis på den stora dagen!

Grattis Outi på den stora dagen, ett år äldre och ett år med mer visdom. Tiden bara rinner iväg och jag tycker inte det var länge sen vi satt i köket i gula huset i Taberg och skrattade.

Nu har vi känt varandra i många år och jag kan läsa dig som en öppen bok, säker du lika så på mig. Du har blivit som en syster för mig och det är jag glad över. Det är dig jag kan prata med när det känns jobbigt eller dig jag kan prata med när det är något jätte roligt jag vill berätta om.

Jag kommer ihåg när jag hade köpt min blå bil och jag skulle testa hur den var i snö och halka. Du var gravid med Felix och det var sent en kväll som vi åkte ut till gamla flygfältets industriområde. Där tog jag sats med gasen i botten och bromsade allt vad jag kunde, i samma stund skriker du ut allt va du kan ”JAG ÄR GRAAAAAAAAAAAAAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIID, HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!! Det har vi skrattat åt många gånger genom åren. Eller när vi hade tråkigt och delade på en flaska vin och hade musiktävlingar fram på små timmarna. En gång blev det inte bara en flaska vin utan sex och jag skulle upp tidigt och sitta barnvakt åt Guttarna. Det kommer Eva aldrig glömma den synen när jag kom den morgonen.

alt

Men även den dagen gick och det var värt alla döda hjärnceller den kvällen för vad vi skrattade. Ja, det har skett många roliga saker genom åren och även en del tragiska som vi delat. idag så vet jag att du är extra ledsen även om det är din födelsedag för i dag har Noppe fått somnat in och vandrar tass i tass med Harry i hundhimlen. Må Noppe vila i frid!

ÄLSKADE NOPPE

alt

När vi var yngre och bodde i gula huset så som jag sa har du blivit som en syster och det vart du ju på sätt och vis. För när det var dags att vi fick lite pengar av pappa så fick ju även du, du bodde ju hos oss och var du inte där så fattades något.

När jag tänker efter så har vänner kommit och gått men det är du som bestått, det är väl det som är ”RIKTIG” vänskap. Livet för med sig människor och man delar en del av livet med dem, man växer ifrån och man är en lärdom rikare. Vissa består livet ut och jag vet att du kommer göra det hos mig och det blir jag glad över när jag tänker!

Så tack Outi för att du vill vara min vän i vått och torrt och när du är glad, ledsen eller upprörd är det bara att komma till mig det vet du!

Om jag skulle skriva en bok om oss så skulle den boken aldrig ta slut. Det finns många kapitel men det finns inget avslut!

Tack, love U!

Det finns en blomma vit som snö,
kan ej vissna kan ej dö,
dess namn känner du nog igen,
trofast vänskap heter den

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.