Här är jag igen… Haft en liten, liten paus!!!

Pausen är över, jag är tillbaks. redo att knappra på tangenterna så fingrarna glöder. Pausen kom ofrivilligt, tiden räckte inte till… Men nu ska jag nog se till så tiden kommer ifatt mammarika som har varit bloggsugen så det heter duga.

Så är det redan torsdag kväll och jag vet nog inte riktigt vart veckan tagit vägen. Det som är mest märkligt är att i går var jag ledig och jäkta som mest hela dagen. Det är ju de dagar man jobbar som man ska jäkta med det som ska göras utanför jobbet, men så vart det inte igår.

Igår hade jag mitt årliga julmys hemma hos mig, det har liksom blivit en tradition. Har inte alltid varit hos mig, men för det mesta så är det så. I år var det Catharina, Eva, Susanne, Kamilla, Outi, Annette, Kicki och jag som intog kvällen med massor av god mat, skratt och så klart en julklapp. I år tänkte jag till och insåg att det nog är dags att följa inflationen, så jag höjde priset på klappen från 50 kronor till hela 60 kronor. Tror vi haft 50 kronor snart i tio år, så det var väl på tiden det.

I tisdags då vabbade jag för Noel. Inte för att han var så särdeles sjuk, utan för att det var dags för nya undersökningar. Det var lite ultraljud, EKG och annat som gjordes. Så nu är det bara att invänta ett litet brev som talar om att det ska tas blodprover inför en operation. Som tur är så sker det inte någon operation i år, kände mig rätt så stressad för det. Utan det bli till våren, då hinner vi ta nya tag och kommer ta det med kanske lite mer ro.

 

Noel och jag passade även på att hälsa på min kära mormor som ligger där och piggar upp sig så att hon kan komma hem igen. Det var kul att träffa henne, fast jag hade önskat att det hade varit hemma i hennes lägenhet i Taberg. Så jag sa till henne att hon fick äta upp sig så vi kunde komma och lussa för henne, så även den traditionen kan hålla i sig.

Har nu blivit lite beroende av Tradera igen. Den här gången är det Outis fel, sist för några år sedan var det Idas fel. De lurar mig in i dess fördärv, de där goa väninnorna som finns där ute för mig. Vad har jag budat på då? Jo, lite smycken, lite spel till barnen, lite lego till barnen och sen har jag spanat in lite fina väskor, dock inte budat än. Tid finns för det kommer ständigt in nya fina efterlängtade objekt…

I morron är det gruvan igen, en lång dag. Men helgen är jag ledig från gruvan, men då har jag en massa annat som jag är upptagen på. Ser fram emot min julledighet med barnen som snart komma skall. Inget jäkt på morronen, utan vi tre kan i lugn och ro vakna till. Titta ut på det vita (hoppas ju dock på en vit jul även om jag inte är ett större FAN av snö och kyla). Det gör ju inte kroppen så mycket bättre då det är kallt) men en vit jul, ja det vill jag nog allt ha.

Har inte hunnit med att träna den här veckan med min klient, så nästa vecka får det bli dubbelt upp inser jag istället. Thomas, min kära make skulle visst bli övervakare igen. De hade ringt igår och tillfrågat Thomas om han var redo att ta ett nytt uppdrag. Kul, detta är spännande och kul tycker vi båda två.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.