Helt ensam en stund…

Längtan efter ensamhet är bättre än ensamheten…

Är ensam, helt utan mina tre favvokillar. Thomas, Liam och Noel, inte ens Stella är hos mig. Igår packade Thomas bilen, tog med sig Liam, Noel, Sam (kompis till Liam) och Stella för att tillbringa påskhelgen på torpet och det utan mig.

Inte för att han inte skulle vilja ha med mig och inte för att jag inte skulle vilja åka utanför att jag har gruvarbete över påsk, så därav är jag kvar på gräddhyllan och inte i paradiset.

Ibland kan jag längta efter en stund för mig själv, det händer ju sällan att man har tid för sig själv. Visst har jag gjort det, men inte så här länge. Nu känner jag av att jag varit själv bra länge. Ända sedan igår middag då de åkte ifrån mig. Tror inte det kommer bli bättre då de ska stanna hela helgen, så nu får jag ensamhet mer än väl. Kommer räcka länge innan jag önskar mig en stund för mig själv…eller inte?!!?

Fast å andra sidan har jag inte varit helt själv hela tiden. Nej, passade ju på att träffa den jag är övervakare åt igår kväll och idag passade jag på att träffa min lilla guddotter Sarah och hennes familj, förutom Noah som var hos en kompis och lekte. Fick ju till och med middag, så det slapp jag ifrån att laga och sitta själv hemma och tugga.

Hade tänkt att ta mig en promenad ner dit idag, men regnet valde att komma till mig här på gräddhyllan. Så Kamilla var såå snäll och hoppade in i bilen och hämtade mig. Sen hade jag ju i och för sig en tung kasse med böcker som Kamilla skulle låna, så det var rätt gött med den där bilturen ändå.

Nu ska jag inte ge mig ut på mer äventyr idag hade jag tänkt. Det som händer är mys i soffan helt för mig själv. Höra hur regnet smattrar mot fönsterbläcket och njuta av värmen från en go filt och mjuka kuddar att luta huvudet på.

Livet är allt gött ibland, men det är ännu godare med nära och kära…

 

Tack för maten Kamilla och Addie och tack för sällskapet Kamilla och Addie och tack för kaffet, utan kaffet hade det varit en katastrofträff idag!!!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.