Herre jösses, Amalia & allt annat…

Herre jösses, Amalia och allt annat man kan säga… Har nu varit hos min kära tandläkare och det blev lite mer än vad som var tänkt men nu är det nästan över. Inte bara att det blev dyrare än vad som var tänkt min visdom rök med så nu får Ni allt ta mig som jag är för nu kan jag knappt försvara mig med en visdom kvar i livet…

alt
När vi väl var klara med det som skulle fixas sa min lilla tandläkare att jag såg sen sist du var här att din ena visdomstand sitter så tätt ihop med tanden att den gör så att du får ett hål så det bästa vore att vi drog den med… Japp, tänkte jag här sitter jag väldigt bedövad så vad gör det om jag blir lite till?!?! Så slå till sa ja, jag pallar trycket med lite till och de vill jag lova att bedövad är jag och sluddrar gör jag och tur är att det inte syns på texten jag skriver.
alt
Så nu har jag bara en lite förbenad lagning kvar, den som har blivit för att min visdom har suttit för tätt. Med detta så blir det inte ens nudlar till middag utan soppa på en spik!!!! Tur att jag jobbar i kommunen så jag får en dunder lön nästa gång… NOT! Men jag kan leva på kärlek ju kom jag på, sicken bra idé!
Annars så har väl dagen gått skapligt bra, en liten vilopaus tog säkert bort 4% av skallebanken…
Nu sitter jag här bredvid min stora kärlek och tittar på medans han byter Web-Hotel och han verkar vara rätt nöjd och det blev som jag anade att det byts när han själv har övertalat sig om att det är det bästa. Då är det lika bra för min del att vara tyst och lyssna för att sedan tala om att det var jätte bra gjort!
Nu ska jag läsa lite aftonbladet innan jag ställer mig i duschen för att förhoppningsvis få bort lite av den förgrymmade bedövningen som ligger i halva ansiktet!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.