(Ida, Du kan baka)

Kom på att jag älskar att fylla år, inte att bli äldre men uppvaktningen. Kan Ni tänka Er, att än i dag får man presenter och inte bara det… Nej, jag får fantastiskt fina och bra presenter. Så bortsett att åren går så är det kanonkul att fylla år.

 

Idag vart jag firad och idag fick jag just en sådan där kanonfin present. En sådan man går och tittar på men blir för snål att köpa själv. Idag fick jag en liten fin vit låda med glaslock på. Det var vita bokstäver där det stod ”MINNEN”. 

Det kallar jag att ha tänkt ut och inte bara köpt något bara för att man måste. Så tack familjen Strandqvist, den står redan på plats på en av de vita skåpen i storarummet!!! Love it!!!! Lite så där” shabby shic” stil, passar mig perfekt!!!!

Så idag efter ett arbetspass som började redan 6:45 så åkte jag raka vägen hem… Hade tänkt köpa både TÅRTA och grönsaker då Ida från skogen tycker att det ska finnas tårta vid kalas-tillfällen (tycker ju jag med iof). Men oturligt nog glömde jag (minne som en guldfisk) min plånbok på jobbet och därför blev vi utan tårta. Så nästa gång vi kommer till Knivshult så vore det ju gott med den där tårtan (Ida, Du kan baka) som fattade oss här hemma på gräddhyllan!!!!

Men vi bjöd ju i alla fall på en kanongod middag, de behöver nog inte äta förens i morgon förmiddag… Här snålade vi inte på godsakerna, det vart även hembakat med syltkakor som jag gjorde i söndags kväll just bara för idag!!! 

Ja, så mycket mer hinner man inte med på en dag som den här måndagen i början av september. Lite läxa och nattinatt till mina två favvokillar blev det. En stund i soffan och nu några nanosekunder innan jag vandrar in till min goa säng (som jag och Ida monterade ihop 79% av) och maken de andra 21%. Även om han förnekade det idag vid köksbordet då det hette att han gjort 75%… Men så är ju 10 cm som en halv meter när de talar om storlek och längd!!!

Nähä, dags att göra slag i saken och vandra in till maken…

Så tack för den fina presenten och tack för alla skrattanfall som gjorde att mascaran hängde långt ner på kinden… Kan ha berott på alla ”NOLLOR”

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.