Idag har jag varit en snäll…

The secret millionaire har berikat min kväll igen och jag tycker att det är ett så bra program.  Så nu har jag suttit här i min ensamhet och tittat på det medans barnen sover och maken tillbringar natten på Hooks herrgård.

Thomas ringde innan och var lyrisk över dagen, för då hade de nyss avslutat efter många timmar på Vroom, tänk om vi på bst kunde ha sådan konferens då hade tillvaron kunna bli så mycket roligare. Slippa verkligheten en stund, skratta och koppla av. Men nu är det inte så och det är bara att inse att livet ska vara tufft, ingen vila och en himla energitjuv…
Fast det gäller att hitta ljuspunkter i livet och idag har mina ljuspunkter varit mina barn. Efter en skitjobbig dag på arbetet och huvudet full av tankar som bara irrar omkring och jag inte vet vart jag ska skicka iväg dem så var det skönt att träffa barnen. De är inte egoistiska utan bjuder på sig själv och det de säger är så sant som det bara kan vara, det ger mig ork att gå tillbaks till jobbet för att ta nya tag igen. Ja, jag ska inte heller glömma mina fantastiska medarbetare som är kanoner, utan dem vet i skjutton…???
Så när Liam började prata om vart Jesus bodde och att Noel sa till Liam att han kunde bli potatismos under garagedörren, det var då jag fick mig en tankeställare och blev genast på bättre humör.
När jag väl nattade Liam idag och Liam säger till mig: mamma idag har jag väl varit en snäll Liam, då höll det på att brista på mig. Då sa jag: Liam Du är alltid en snäll Liam även om Du gör bus och inte lyssnar för det är så snälla killar som Du ska göra…
De ögonen som sken upp, de kan man leva länge med…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.