Möblera om lite…

 

Nu har jag kommit på att när man har skallen full av otrevligheter och det är korvstopp så hjälper det att möblera om lite. Det är just det jag håller på med här hemma nu och jag har hållit på sen halv nio. Nu är det kaffe paus och en stund för reflektion.
Gårdagen var ju bra i den mån att det kanske börja ordna upp sig eller som man säger det löser sig sa den som sket i soppan… Mycket på jobbet och mycket runtomkring gör att hjärnan säger i från, ja inte bara hjärnan utan hela kroppen. Så när dagen började ta slut så var det skönt att komma hem, följa med Liam på sin första fotbollsträning och avsluta med ett ”Me and I party” hos Ida.
När jag kom hem från partyt igår så han jag säga ”gonatt” till Liam. När jag frågade Liam om det var kul med fotbollen så sa Liam: Mamma, var det här riktigt fotbollsträning? Ja, säger ja det var det… Ja, säger Liam men var det på riktigt? Ja, det var på riktigt… Mamma, det var jätte kul mamma!!! Underbart kan jag bara säga…
När vi stod där och tittade på första gången på Liam så sa Noel till mig att nu ville han också spela fotboll och det nu. Då förklarade jag för Noel att han ska också få göra något men nu var det dags för Liam att göra något själv och att Noel ska få göra något själv. Noel har börjat prata om att han vill spela med ett ”rack” precis som farmor och farfar så då sa jag till Noel att han kanske ville börja spela tennis?? Ja, sa Noel det kunde han tänka sig. Men så gick det några sekunder sen sa Noel: du mamma jag tror jag väljer bolibompa nu i stället (för alla som inte vet vad bolibompa är så är det barnspel på nätet).
När jag och Anna skulle åka hem igår från Ida och partyt så fick vi stanna mitt på vägen för ut genom åkern kommer det (om jag hann räkan alla) 18 rådjur och gick över. Inte hade de brottom heller utan stannade och titta lite medans de knallade över vägen. Det har jag aldrig varit med om tidigare att det var så många på en gång… fantastisk känsla att se så många…

Nu är kaffet slut och det är dags att sätta fart igen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.