Kafferep!

Då är det fredag eftermiddag och jag har Nu tre små goa killar hos mig, väntar fortfarande på min stora kille och kärlek Thomas som sitter på jobbet framför sin äppeldator och knappra på tangenterna.

Ja, nu är det ju så att själv har jag bara två små goa killar, men idag har jag även fått låna en extra liten go kille. Pascal har kommit med efter skolan och i natt ska han sova över hos oss inne på Noel rum. Så som de har längtat efter detta, så det kommer nog bli kul som tusan för de små grabbarna.

Idag har jag i alla fall varit hemma med Liam då han hade tid på ortopedmottagningen. De konstaterade att han har en kraftig böj upptill på ryggen, så nu är det bara att vänta in tid för röntgen och eventuellt MR utöver det… Alltid är det något.

Men Liam och jag han ju även med en tur till Blomsterlandet efter att vi varit på Ryhov. Så nu har jag gjort lite höstfint på balkongen och det känns riktigt skönt. Jag har även hunnit med att städa upp en himla massa disk och smulor efter kafferepet som hölls här igår.

Tänk Er, 11 glada fruntimmer (som gubbarna skulle säga) sitter här på gräddhyllan samlade i soffan med 10 sorters godsaker som var och en tog med sig hit. Det babblades och skrattades i kapp mest hela tiden igår.

Det var även ett gäng barn här så det var mer rörligt än still här hemma, tur att vi har 5 rum och kök… Så diskmaskinen vart ju full igår och allt som inte fick plats tog upp nästan två bänkar. Alltid jobb som man skaffar sig, fast det är det värt då man får skratta lite.

Jag kallar att ha kafferep stort vuxenpoäng. Detta var mitt första kafferep  så kan känner mig mogen och vuxen ända ut i fingerspetsen. Det var inte några vanliga kaffemuggar eller koppar framtagna här på mitt kafferep. Nej, här åkte finkopparna fram, de som jag har fått sedan jag var lite av min gudmor och gudfar varje jul till vuxen ålder. Fint ska det var när fina flickor kommer på besök!

Nu ska jag ta en paus och fixa lite käk till oss här hemma!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.