Kanske dags för sängen?!?!

Måndag är snart slut och jag är nu i halvleken av min fina semester. Tre veckor har susat förbi som vanligt när man har skoj och är ledig med familjen. Men vad gör väl det, det kommer ju en sommar nästa år och då har man ju något att se fram mot.

Äntligen, äntligen, äntligen!!! Idag 2012-07-16 har vi invigt bastun som vi startade att bygga för ett år sedan. Nu är den klar och vi satte oss idag i den härliga värmen, hela familjen. Jag är så glad och jag är så stolt över maken som gjort den så fin inuti. Jag är så glad och tacksam för att TommyBoy har slitit sina gråa hår på att få den på plats. Jag är så glad och stolt över min pappa som började med att gräva den där första gropen där den första plinten kom på plats. Så nu kommer det att bastas här i paradiset framöver, så kul.

Hoppas nu att Outi och Tommy nu kommer och testar den, de har ju varit med och de har ju också längtat till den här dagen. Fast, de kanske är lite trötta på att basta då de varit i Finland två veckor och där bastast det ju mer eller mindre dagarna i ända?!

Igår var vi i Skänninge och deltog då Bobo döptes, det var fint och så mysigt. Stor fin kyrka och vacker var den med. Härlig sång och pianomusik som man blev glad av. Svärfar läste ett stycke vers och Stefan lika så, det var fint! Anna har slitit sitt hår gult, men vad gott allt blev. Smörgåstårtor, tårtor, muffins, bullar och kakor i massor. Det vart att man rullade ut till bilen när det det var dags för hemfärd.

Vi tog en kort paus på gräddhyllan, hämtade upp Knut och Stella och drog sedan vidare ner till paradiset och sen var det soffläga med maken tills ögonlocken inte orkade vara uppe mer.

Idag har det varit en dag då det både har varit sol och regn, så visst har man kunnat vara ute. Dessvärre inte så soligt att det gick att klippa det långa vädret. Hoppas på bättre tur i morgon och då kommer ju även mina svärpäron på besök. Det ska bli kul, det tyckte Noel också som gjorde värsta glädjetjutet när han hörde att de skulle komma hit.

Var ute och plockade några lite svamp idag, så härligt att gå där och leta och rensa hjärnan i lugn och ro. Gick även en lång, lång kvällspromenad med Stella i kväll, det var härligt det med. Men nu känner jag att jag är trött i benen och inte bara det hela jag är trött. Kanske dags för sängen?!?!

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.