Klatch i arslet!

Men vad härligt…

Sitter här fortfarande i morgonrocken, hela familjen hemma och vi är lediga. Maken är väl kanske inte helt hundra idag, skallebanken gör sig hörd efter gårdagens after work som höll på ända till missinassa.

Idag är det konfirmationsmiddag för Victoria som står på listan. Men det är inte förens på eftermiddagen. Därför kan jag sitta här med morgonrocken på, barnen i soffan och titta på morgon TV och maken går i kallingar och ömka sig om sitt huvud som enligt honom bankar i.

Liam går och längtar efter att vi ska åka till A6, för det är lördag och han vill köpa en stor kula som han har spanat in för 30 kronor. Men för att få denna här efterlängtade kula måste vi först titta ut lite kläder för eftermiddagen och som även kan has på skolavslutningen.

Alla barnens kläder är någon form av slitage, antingen genom hål i knäna eller hål efter en pinne som slitit sönder tröjan när de klättrat i träden. Och så där vill ju inte mammarika att man ska se ut på lite mer fina tillställningar…

Men inget av detta ovan kommer ske om jag sitter här och drömmer mig bort. Så en klatch  i arslet på maken så att han får liv i den alkoholångade kropp som han har i dag och lite tjat på barnen så kommer vi  snart lämna gräddhyllan för färd mot A6.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.