Krakel & Böcker!

 

En ledig dag igen med min make, den gick lika fort som den jag hade sist och det är inte kul för jag vill ha mer av dagen. Men så är det ju inte och jag får väl bara gilla läget.
Vad har vi gjort och vad har mammarika gjort då? Ja, vi har lagat bilen för den har ju varit inne på besiktning och som jag anade kostade det mer än vad man tänkt och så lite till på det, även där att bara gilla läget.
alt
Efter detta fick vi ju smak för att shoppa loss, eller för att vara helt ärlig den här gången så var det inte jag som pockade på utan min kära make. Otroligt men sant, Thomas hade tagit ett eget initiativ till att gå in i butiken ”Krakel” på Torpa för att kolla vinterkläder till barnen och hittat jätte fina som han tyckte de skulle ha nu i vinter. Sagt och gjort, vi åkte dit hela familjen och barnen fick testa, de var kanonfina precis som Thomas sagt och det blev ett köp. Dyrt som fan, men nu har de så de kan vara ute hela vintern utan att frysa. På köpet så slapp vi betala för mössorna som vi skulle köpa till, tack 400 spänn frö de två! Tur att det bara är två man ska köpa till, för dyrt är det…
Efter detta var det dags att ta sig en tur ut till Knivshult på en kaffe med dopp.  Stannade en två timmar och tjötade innan det var dags att bege sig hem till gräddhyllan, men innan det ett stopp på konkurerande affären Lidl för att köpa lite gott och blandat. Hem i 120 för att lämna av mina tre favvo killar och sen var det dags för mammarika att gå på intresseföreningens styrelsemöte.

Väl där och gå igenom alla punkter på dagordningen och sen var vi klara. Skönt, tyckte jag nu kan mammarika gå hem och päsa lite innan det är dags att lägga sig. Men så vart det inte för jag berättade för Inger som åkte med mig hem att grannen hade kommit med ett härligt förslag om att vi borde ha en bokbytardag och det gick Inger igång på och tyckte det var en kanon ide…
Så sagt och gjort, hem till mig för att göra klart hur det ska stå. Ner till bunkern där Thomas bruka sitta och skriva ut våra lappar, sen rudan runt för att sätta upp och nu hoppas vi på att folket i huset nappar. Bra ide, lämna sina böcker man inte vill ha längre och kanske hitta en bok som man vill läsa utan att betala en penning… Så den 9 oktober kl. 12:00-15:00 i Gemensamhetslokalen i Hästskon kan Ni komma och lämna in era gamla böcker för att komma hem med några nya!!!!
Gött, nu är det snart sängen och öppna boken innan jag stänger ögonen!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.